in

Deze eenvoudige truc toont je of je koelkast perfect werkt of niet.

Soms denken we dat onze koelkast op het punt staat de geest de geven. We vinden plasjes water in het diepvriesvak en donkere klonters in de koelkast. Er is echter goed nieuws. Met deze simpele truc kan je nagaan of je koelkast naar behoren werkt of niet.

Om te testen of het diepvriesvak werkt, hoef je niet meer te doen dan er een plastic beker met water in te plaatsen. Eens die bevroren is, leg je een muntstuk op het ijsoppervlak.

Lees ook  Puppy loopt voetbalveld op en wil gewoon over zijn buikje geaaid worden.

Bekijk na een dag waar het muntstuk zich bevindt. Het is mogelijk dat het muntstuk helemaal naar de bodem van de beker is gezonken. Dit wijst erop dat het diepvriesvak niet koud genoeg is. Ook kan het muntstuk ergens in het midden blijven hangen. Dit betekent tevens dat de machine niet helemaal correct werkt. Slechts als het muntstuk bovenop het bevroren water blijft liggen, mag je zeker zijn dat je koelkast perfect ingesteld is en naar behoren werkt.

Lees ook  Na haar verdwijning kregen haar ouders te horen dat Natasha (14) vermoord was, maar de waarheid zat al die tijd verborgen in een kast

Het is een eenvoudige truc , maar het helpt je om na te gaan of alles in orde is met je vriesvak, zelfs al ben je lange tijd niet thuis.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Meisje (2) overleden in vrieskou nadat vader in slaap was gevallen

Vriendin van Boer zoekt Vrouw-kandidaat Olke Jongsma overleden