in

Deze hond heeft 7 kittens “geadopteerd” en voor hen gezorgd alsof hij hun vader was

Wanneer we onze viervoetige vrienden observeren, is het niet ongewoon om te beseffen dat hun genegenheid, hun empathie en hun solidariteit zich vaak manifesteren in echt pure en oprechte vormen, zelfs onder exemplaren van totaal verschillende soorten.

Honden en katten worden bijvoorbeeld traditioneel beschouwd als elkaars tegenpolen en, in sommige opzichten, “vijanden”, maar dit is niet altijd het geval. Integendeel, het komt vaker voor dat gevallen waarin twee of meer dieren van deze verschillende types met elkaar overweg konden, alsof er geen enkele vorm van verschil was. Het verhaal van de kat en de hond waarover we je hieronder vertellen, is hiervan een perfect voorbeeld: laten we kijken waarom.

Jarenlang was de kat Terra een zwerfkat en ervaarde ongetwijfeld een moeilijk dagelijks leven. Op een dag had ze echter het geluk Regina te ontmoeten, die voor haar zorgde door haar te adopteren en haar liefde en onderdak te geven in haar huis. Het was na 2 maanden van dit nieuwe gezinsleven dat de kat duidelijke symptomen begon te vertonen van een zwangerschap.

Lees ook  Deze ex-patiënten hebben corona al gehad: de een ‘ging bijna dood', de ander ‘merkte niks’

Zodoende, geheel onverwacht voor zijn nieuwe menselijke vrienden, kreeg Terra 7 kittens. De kat en haar kleintjes waren echter niet de enige huisdieren. Archer en Zoe zijn de namen van de twee prachtige honden van Regina. Archer begon onmiddellijk grote belangstelling te tonen voor de nieuwe, kleine kittens.

Een beetje angstig liet Regina de hond dichter bij de kleintjes komen en al snel bleken haar bedoelingen allesbehalve agressief te zijn. De hond had namelijk besloten om de adoptievader van de kittens te worden. Hoe? Door gewoon de moeder te helpen om ze op te voeden en voor ze te zorgen.

Archer knuffelt de kittens, wast ze en verliest ze geen moment uit het oog. Het is niet overdreven om te zeggen dat hij voor hen een echte “bodyguard” is. Alles gebeurt onder de tevreden supervisie van Terra, die erg blij is te kunnen rekenen op de bescherming en genegenheid van de zwarte hond.

Lees ook  Dilara ging vreemd met meer dan dertig mannen en is nu verloofd

En de liefde die dit dier aan de kittens kan geven, ondanks dat het van een totaal andere soort is, is misschien groter dan wat ze zouden ontvangen van een “echte” vader. Als je naar hem kijkt, kun je alleen maar onder de indruk zijn van de hoeveelheid zorg die Archer besteedt aan zijn vaderlijke rol. Naast de routine van verwennerij en badjes, probeert hij in feite ook de kittens te vermaken, ze met zijn bek op te pakken en ermee door het huis te lopen.

Na verloop van tijd werden de kleintjes van Terra dankzij de vaderlijke liefde van deze speciale hond sterk en gezond. Dit is echt een ontroerend verhaal, dat laat zien dat liefde verder kan gaan dan de meest opvallende verschillen: het is van dieren zoals deze dat we altijd inspiratie moeten opdoen.

Ze besluit een nier aan haar ex-man te doneren omdat ze niet wil dat haar dochters hun vader verliezen

‘Hogere zorgpremie voor mensen die roken of veel drinken’