in ,

Deze hond ontfermt zich liefdevol over het meisje. Maar de bedanking die hij daarvoor krijgt, is ongelofelijk!

Toen de kleine Bella Burton (11) uit Woburn (VSA) op 2-jarige leeftijd ophield met groeien, waren haar ouders ten einde raad. Ook de artsen hadden geen idee wat er met het meisje aan de hand was.

Als ze dan door specialisten onderzocht werd, bepaalden ze de diagnose op een zeldzame ziekte: “Morbus Morquio”, waarbij haar lichaam niet voldoende van een bepaalde enzym produceert. Daarom groeit Bella niet meer. Maar haar problemen houden niet op bij dwerggroei: mensen met deze ziekte lijden vaak aan hartproblemen en door de degeneratie van hun ruggenwervel raken ze na verloop van tijd verlamd.

Bella moest daarom 9 operaties ondergaan en kan alleen met krukken lopen of zit in een rolstoel. Voor een meisje dat ze graag beweegt, is dit de hel!

Maar op een dag verandert alles. De familie Burton hoorde over een project dat Duitse doggen opleidt tot assistentiehonden.

Lees ook  Vier jaar cel voor vader die 11-jarige dochtertje v*rkrachtte

Bella en haar familie bezoeken het opleidingscentrum en daar maakt Bella kennis met een prachtige hond genaamd George. Het is liefde op het eerste zicht en de hond wordt de dagelijkse begeleider van Bella!

Bella is veel gelukkiger sinds ze Bella aan haar zijde heeft en met zijn stevige lichaam vervangt hij zelfs een van haar krukken. Bella’s leven is zelfs in die zin verandert dat ze vandaag dankzij hem zonder krukken kan lopen!

De familie en Bella in het bijzonder willen George iets speciaal schenken, omdat hij met zo’n groot hart elke dag voor het meisje zorgt en haar nooit alleen laat.

En zo organiseren ze een “allerbeste dag voor George”. Deze dag werd georganiseerd in samenwerking met een project dat bijzondere honden een hele dag van kop tot teen verwend. Bella en haar mama reizen naar Boston, waar ze in een luxehotel overnachten en overdag samen met George de stad verkennen om zijn “allerbeste dag” te beleven.

Lees ook  Auto wassen? Wacht nog maar even: buien met Saharazand in aantocht

George at zijn buikje vol met hondenburgers …

… speelde heerlijk in de sneeuw in een skigebied dat voor deze dag helemaal alleen voor hem gereserveerd werd …

… ze bezochten een snoepjeswinkel voor honden waar George mocht kiezen wat zijn hartje maar begeerde …

… en terug in het hotel aangekomen, wachtten daar nieuwe speeltjes op hem …

… en zelfs een heel nieuw hondenmandje, dat eindelijk voldoende plaats biedt voor een hond van zijn postuur.

Bella en George zijn gelukkiger dan ooit en zullen nog hun hele leven lang aan deze prachtige dag terugdenken.

Bekijk hier de allerbeste dag van George en DEEL dit bericht met iedereen die een hart voor honden heeft!

Dit stelletje was pas getrouwd. 19 dagen later bekijkt een van hen de trouwfoto’s en ziet iets eigenaardig.

De jonge vrouw heeft genoeg van haar baas en schrijft deze ontslagbrief. Op het internet worden de woorden uitgebreid gevierd!