in

Deze hond werd met het vuilnis achtergelaten toen een gezin verhuisde. Hij bleef daar meer dan een week liggen, in de hoop dat de eigenaren terug zouden komen!

Een gezin uit Detroit in de Verenigde Staten verhuisde naar elders. Naast het oude huis lieten ze hun ongewenste spullen achter, waaronder een matras, lampenkappen en meubels. Tussen het afval bevond zich ook hun hond Boo.

Het huisdier lag op de matras en wachtte tot de eigenaren terug zouden komen, maar dat gebeurde niet. Hij was achtergelaten.

Een buurman, Mike Diesel, raakte geïnteresseerd in zijn lot. Blijkbaar bleef Boo meer dan een week op zijn verzorgers wachten. De man belde de organisatie voor achtergelaten huisdieren, de Detroit Youth and Dog Rescue, die hijzelf had opgericht. Het was niet gemakkelijk om het vertrouwen van de hond te winnen. Mike was er 11 uur mee bezig en uiteindelijk lukte het.

Lees ook  Deze kunstenaar maakt zandsculpturen die niet van echt zijn te onderscheiden

Een ontroerende video van de hond werd door Liz Marie online geplaatst met de volgende woorden: Deze video breekt je hart. Ik kijk er met tranen in mijn ogen naar. Maak kennis met Boo. Deze mooie hond werd met het vuilnis weggedaan toen zijn eigenaars gingen verhuizen. Boo wilde de achterlaten spullen niet verlaten. Hij voelde zich verloren en eenzaam […].

Lees ook  Vrouw blijft roze bloemen vinden op haar veranda en op een dag ziet ze plotseling haar geheime aanbidder voor haar neus.

Boo is momenteel op zoek naar een nieuw thuis. We hopen dat hij goede mensen vindt, in tegenstelling tot zijn vorige eigenaars, die hem niet verdienen!

Vrouw verleidt s*xy dokter om de vreemdste procedure uit te voeren – de reden waarom is ronduit geniaal!

YouTube-meiden denken heetste peper ter wereld wel even ergens in te stoppen. Dan gaat het geweldig mis..