in

Deze hond wordt in de vuilnisbak gevonden – Wanneer een dierenliefhebber dichterbij komt ontdekt zij de verschrikkelijke waarheid

Afgelopen dagen is het verschrikkelijk koud geweest in heel Europa, en dat heet een effect op iedereen gehad – en misschien wel het meest op de dieren in Europa.

Sommige hondenrassen kunnen de kou beter verdragen dan anderen. De rassen met een dikkere vacht hebben het een stuk makkelijker tijdens deze weersomstandigheden, dan rassen die een dunnere vacht hebben.

En voor honden die geen thuis hebben, kan de kou een dodelijke afloop hebben.

Helaas, worden er elk jaar gigantisch veel honden zonder reden door hun baasje achter gelaten.

Maar de omstandigheden waarin deze arme hond werd achtergelaten, zijn echt schokkend.

De mensen bij Birmingham Dogs Home werden ingelicht over een hond in een nabijgelegen park.

Lees ook  De getraumatiseerde hond legt zich bij de baby te slapen. Wat er dan gebeurt, doet het internet ontploffen van schattigheid.

Degene die hen had ingelicht was erg bezorgd om de hond. Wanneer je zit waar hij gevonden werd, dan zul je dit heel goed begrijpen.

Het is onduidelijk of iemand de hond in de vuilnisbak heeft gegooid, of dat hij zelf had besloten om daar te schuilen tijdens de koude winternachten – Maar hoe dan ook, de hond had dringend hulp nodig.

“Onze harten stonden even stil toen we het zagen, z’n ogen staken er boven uit. Het was genoeg om iedereen te raken,” zo vertelden het reddingsteam aan The Dodo.

Gelukkig was dit heftige moment ook een nieuw begin voor de arme hond.

Niemand weet hoe de hond, die waarschijnlijk ongeveer 18 maanden oud is, daar terecht was gekomen en hoelang hij al dakloos was.

Lees ook  Kalfje overleed nadat het poepzakje opat dat door hondeneigenaar in een veld werd gegooid.

Hij was niet gechipt, dus de eigenaar kon niet worden achterhaald. Maar één ding is zeker, hij gaat een mooiere toekomst tegemoet.

“Hij krijgt nu alle liefde en aandacht die hij nodig heeft,” zo vertelde een woordvoerder van Birmingham Dogs Home. “Hij geniet nu lekker van een verwarming in plaats van een koude vuilnisbak in een lokaal park.”

Het is pas slechts een paar dagen geleden sinds de hond werd gered uit het vuil, maar zijn ogen stralen nu al.

Hij geniet nu zelfs van het spelen en rennen in de kou, nu hij omgeven is door warmte en liefde.

Yes! Vanaf vandaag reis je binnen een paar uur van Amsterdam naar hartje Londen met de trein!

Dit is hilarisch… Deze man dacht dat zijn voet aan het afsterven was, maar toen vertelde zijn vriendin de waarheid!