in ,

Raquel liet zich opereren om te bevallen. De volgende dag plaatst ze een foto op internet om te laten zien wat er met haar lichaam gebeurde.

Er is een moment dat een moeder nooit van haar leven vergeet: de dag dat ze bevalt van haar baby. Ongeacht op welke manier de bevalling plaatsvindt, natuurlijk of via keizersnede, blijft het een onvergetelijk moment. Voor Raquel Maldonado werd het echter een probleem.

Raquel wilde altijd al een natuurlijke bevalling. Tijdens de 32e zwangerschapsweek kreeg ze te horen dat de baby in stuithouding lag. De enige oplossing was een keizersnede. Raquel werd overmand door twijfels en vragen. In California is het trouwens verboden om in deze omstandigheden toch voor een natuurlijke bevalling te kiezen en het leven van de baby zo onnodig op het spel te zetten. Raquel kon dus niet anders dan zich hierbij neerleggen.

Lees ook  Moeder laat viespeuk die zich aan haar kind vergreep gaan in ruil voor zwijggeld

Ze zocht contact met andere moeders die ook een keizersnede hadden ondergaan en begon zich meer en meer te informeren over het thema.

Op de dag van de bevalling van Alexa was Raquel ervan overtuigd dat dit gewoon de beste en meest verstandige keuze was. En zo was het ook! Alexa werd gezond geboren en haar partner mocht de navelstreng doorknippen.

Lees ook  Bejaarde man wordt vernederd als hij een ongelukje in zijn broek heeft. Dan schiet een vrouw ter hulp om hem te redden.

Raquel heeft vandaag een krachtige boodschap voor vrouwen die denken dat een keizersnede de “geest” van een bevalling een beetje wegneemt. “Ik voel me niet minder gelukkig omdat ik voor een keizersnede koos. Dit litteken bewijst integendeel dat ik een geweldige moeder ben!”

Daarom maakte ze een foto van haar buik en postte die op Instagram. “Ik kan niet meer trots zijn op mijn litteken. Ik kan niet meer trots zijn op mezelf”, schreef ze nog bij de foto. DEEL dit bericht met je vrienden!

Vriendje noemt haar een “vet stuk vuil”, maar ze verandert drastisch en neemt wraak!

Jongen met autisme schrijft een gedicht als huiswerk en beschrijft perfect wat het is om met autisme te leven.