in

Deze jongeren besluiten hun vriend een auto te geven omdat ze het zat zijn om hem naar huis te brengen

Het hebben van een auto kan een groot voordeel zijn, zowel binnen als buiten de stad, vooral als je in gebieden woont met weinig of geen openbaar vervoer.

Vanzelfsprekend zijn er naast de voordelen ook een aantal negatieve aspecten: naast benzine, wat zeker duur is, is een andere kleine “prijs om te betalen” om de gelukkige eigenaar van een voertuig te zijn, het feit dat je bijna verplicht bent om vrienden die geen auto hebben, een lift aan te bieden. Uit naam van de vriendschap doen we dit en meer, maar op de lange termijn kan het lastig zijn.

Lees ook  12,5 miljoen euro gevonden in verborgen ruimte: ‘Bijna hoogste bedrag ooit op één locatie’

Een groep vrienden vond, om deze al lang bestaande kwestie op te lossen, een zeer originele en grappige oplossing, waar iedereen het mee eens was.

Deze groep jongeren moest al langere tijd één van hun vrienden een lift aanbieden, wanneer er een uitje op het programma stond. De vrienden van deze jongen waren het zat om voor “taxichauffeur” te spelen en besloten hem te verrassen en tegelijkertijd “het probleem” op te lossen: ze zamelden geld in en gaven hem een auto!

Lees ook  Nederlandse vrouw (37) zwaargewond bij vechtpartij met Engelsen in Oostenrijk

Een medewerkster van de dealer waar de jongens de auto kochten, nam de hele scène in een memorabele video op, die ze op haar Twitter-profiel plaatste.

Een geschenk dat zo belangrijk is dat het duizenden reacties van verwondering en bewondering teweeg bracht om zo’n hechte en speciale vriendschap. Want wie zou zulke vrienden niet willen hebben?

Vader: ‘Ik gaf mijn dochter de naam die mijn zus aan haar kind wilde geven. Zat ik verkeerd?’

Nederlandse advocaat neergeschoten vanuit rijdende auto – ZWAARGEWOND!