in

Deze kerel betastte een meisje tegen haar wil en dit was het resultaat!

Toen ik deze foto zag, voelde ik me precies wat ziek. Ik vroeg me af wat er kon gebeurd zijn met deze man zijn gezicht want het was volledig opgezwollen en had blauwe plekken overal. Maar toen ik de waarheid te weten kwam, was ik pas echt in shock.

Geweld is iets dat ik verafschuw, en ik geloof dat het nooit de juiste oplossing is, maar in sommige gevallen is het best begrijpelijk.

De man op de foto is de 54-jarige William L. Mattson. Op oudejaarsavond 2015 was hij aanwezig op een feestje in het huis van zijn neef.

Mattson’s neef verliet het feestje voor even, en toen hij terugkwam, hoorde hij gekreun vanuit de slaapkamer van zijn dochter.

Lees ook  Verkeerd infuus: vrouw wordt levend gebalsemd en sterft.

Hij stampte onmiddellijk de deur in, en vond William bovenop zijn dochter liggen. Hij probeerde zich aan het minder-jarig meisje te vergrijpen.

De vader van het meisje ging compleet uit het lint en sloeg William herhaaldelijk tot de oudere man kruipend het huis verliet.

Toen de politie ter plaatse kwam, beweerde Mattson dat hij onschuldig was en dat alles gebeurde met toestemming.

Iets wat het minder-jarige meid ten stelligste ontkent.

Nadat Mattson zijn kant van het verhaal vertelde aan de politie, viel zijn neef hem opnieuw aan, schrijft The NY Daily News.

Hoewel, sommige mensen denken dat de daden van de neef worden aanzien als zelfverdediging.

Lees ook  “Mulled wine” is de nieuwe haartrend voor deze winter en het oogt betoverend mooi!

Verkr*chting is immers volledig onacceptabel. En om te ontdekken dat je familielid zoiets vreselijks zou doen met iemand waar je zielsveel van houdt, dan kan je verwachten dat het ergste zal gebeuren met je.

Ik weet niet hoe ik zou reageren indien ik dergelijke geluiden uit mijn slaapkamer zou horen, maar ik denk niet dat ik helder zou kunnen denken. Zelfs al ben ik van mening dat je zoveel mogelijk geweld zou moeten vermijden.

Hoe zou jij reageren in zo’n situatie?

Deel dit aub met je vrienden op Facebook als je ook vindt dat de straffen erger zouden moeten zijn voor mensen die een s*ksueel misdrijf hebben begaan.

Verpleegsters werden gefilmd hoe ze vloekten op pasgeboren baby’s en hen als poppetjes lieten dansen.

Wist je dat je wasmachine vol met bacteriën zit? Los dit probleem direct op met 1 onverwacht ingrediënt uit je keuken