in

Deze kerel deed het met meer dan 2.500 vrouwen: ‘Ik heb geen bescherming nodig, ik zie aan hun ogen of ze een soa hebben’

Maak kennis met Danny Wagster (29) uit Manchester. De kerel heeft wellicht bijna een wereldrecord op zijn naam staan en is er verdomd trots op.

Hij beweert dat hij in de laatste 10 jaar al met meer dan 2.500 vrouwen van bil is gegaan. Overigens bijna steeds zonder c0nd00m want soa’s heeft hij nooit.

De adonis heeft hier een behoorlijk opvallende uitleg voor: “Veilige s*ks is niet echt belangrijk voor mij.

Ik zal c0nd00m dragen als men het mij vraagt, maar ik doe het liever niet… Ik maak me geen zorgen om soa’s.

Ik laat me regelmatig checken en ik kan, door gewoon naar een dame te kijken, zien of ze een s*ksueel overdraagbare aandoening heeft.”

Bedriegen aan de lopende band
Danny heeft uitgebreid zijn levensverhaal vertelt aan de krant The Sun. De vrouwenverslinder begon op zijn 18 met fitnessen en sindsdien kan hij elke vrouw krijgen die hij wil..

Lees ook  Creatieve PostNL bezorger laat briefje achter op de deurmat van Paul, maar Paul is boos:

Danny doet overigens niet enkel aan one night stands. Hij heeft zelfs ook al enkele relaties achter de rug.

Monogamie kent hij echter niet, dus deze relaties liepen allemaal al snel op de kloppen: “Maar ondanks het feit dat ik een relatie had, sliep ik toch met andere vrouwen.

In de twee jaar dat ik met mijn ex samen was, ging ik nog met zo’n 50 andere meiden van bil. In tien jaar tijd heb ik nu zo’n 2.500 bedpartners gehad.” Proficiat Danny, je ouders zullen wellicht apetrots op je zijn!

Lees ook  Populaire Insta-chick ligt onder vuur vanwege opvallende blunders in haar foto’s

Danny zweert dat hij niet liegt, maar wij hebben toch onze lichte twijfels. Indien je snel rekent dan zou Danny gemiddeld per week het moeten doen met 4 of 5 verschillende vrouwen.

Misschien onderschatten we Danny zijn waanzinnig charmes, maar het klinkt wel behoorlijk straf. Hij gaf nog een leuk weetje mee over zijn avontuurtjes: “Ik heb zeker al triootjes gedaan en soms doe ik meer dan één dame per nacht.

Ooit had ik eens s*ks met vier vrouwen in amper 24 uur tijd in een hotelkamer in Manchester. Er was zelfs niet genoeg tijd om de lakens te verversen.”

Met deze 6 tips geeft de lady jou de beste stokslobber-beurt ooit:

‘Temptation’ Yana heeft nieuwe billen en ze showt ze meteen op Instagram