in

Deze kruidenrekjes van IKEA kosten slechts 4 euro, moet je zien wat je er allemaal mee kan!

Bijna iedereen heeft wel iets in huis staan van die fijne Zweedse meubelgigant. Ikea heeft dan ook talloze fijne producten met een mooi design en voor een vriendelijk prijsje. Niet zo gek dat het dan ook een van de meest bezochte winkels ter wereld is! Er zijn van die Ikea-items die bijna iedereen wel in huis heeft staan, neem nu het Lack-tafeltje of het Ordning-afdruiprek.

Lees ook  Tragische update over baby gevonden in vuilniszak met maden in hoofdwonde.

Zo ook deze BEKVAM-kruidenrekjes!

Ikea hackers
Helaas schort het vaak een beetje aan originaliteit en willen we zo’n massaproduct graag een beetje ‘eigen’ maken. Gelukkig bestaat daar het fenomeen ‘IKEA Hackers;’ allerlei manieren waarop je IKEA-producten in je huis kunt gebruiken maar dan nét even iets anders. Neem nu de kruidenrekjes, moet je zien wat je er allemaal mee kan!

Opgericht met zakgeld
Fun fact: wist je trouwens dat IKEA niet is opgericht door iemand die toevalligerwijs een zak geld had liggen? Nee, de keten is opgericht door Ingvar Kamprad die als zeventienjarige jongen wat extra geld van zijn vader kreeg omdat hij het goed deed op school. Van dit beetje extra geld besloot Ingvar pennen, fotolijstjes, sieraden, panty’s en andere accessoires te verkopen. Pas later kwamen er meubelen in het assortiment.

Lees ook  Een Amerikaans koppel adopteert een Chinees weeskindje. Als ze een DNA-test laten uitvoeren, kunnen ze het resultaat gewoon niet geloven.

In de badkuip smeekt de 15-jarige jongen zijn moeder om op te houden, maar ze gaat door. Daarbij krijgt ze bijna een hartaanval

“Slecht nieuws: Ik ben dood.” De afscheidsbrief van deze moeder maakt iedereen op Facebook aan het huilen..