in ,

Deze mama bekijkt de bewakingscamera van haar kind van 2 jaar en ziet de vreselijke realiteit!

Ryane Lamb woont in Cleveland, Ohio, en is de mama van een zoontje van twee, Amari, die ze elke dag naar de kinderopvang doet. Als ze hem op een dag gaat afhalen, beleeft ze de nachtmerrie van elke moeder.

camera1

Op de bewakingsbeelden ziet ze hoe haar zoon door een van de medewerkers herhaaldelijk wordt geslagen met een plastic voorwerp! Ryane kan haar ogen niet geloven. Hoe kan iemand een weerloos kind zo toetakelen? Maar dan moet het ergste nog komen …

Lees ook  Als de jonge vrouw dit katje vindt, kan ze niet geloven wat ze ziet. Het zou eigenlijk helemaal niet kunnen leven

camera2

Ze ziet hoe haar zoon als een zak aardappelen door de zaal wordt gesleurd, nadat hij nog eens elf keer van de stok kreeg.

camera3

De blauwe plekken op het lichaam van de jongen laten niets aan de verbeelding over.

camera4

Een andere werknemer was getuige van het hele tafereel maar kwam niet tussenbeide. We zien hoe de werknemer de kinderen met een plastic baseballknuppel te lijf gaat. Ze worden regelrecht geterroriseerd!

Lees ook  Deze Vader herkent zijn familie niet meer. Het idee van zijn zoon verandert alles

camera5

Octavia Manuel is geschokt en neemt onmiddellijk maatregelen.

camera6

Beide daders, Melissa Tonya en James, worden ontslagen en vervolgd wegens kindermishandeling. Het ergste is dat niet geweten hoe lang deze horror al bezig was.

DEEL deze schokkende beelden met je vrienden!

Dit bejaard stel neemt hun hond mee op de boot, maar komt terug zonder hem. Wat er met de hond gebeurde, is zo erg!

Deze stier werd zwaar mishandeld. Wanneer hij zijn eerste bedje hooi ziet, gebeurt er iets ontzettend ontroerend.