in

Deze man Bedroog zijn vrouw en besloot van haar te scheiden. Een paar dagen later merkte hij dat er iets verontrustend met haar gebeurde….

Tegenwoordig is echtscheiding niet ongewoon, maar het afscheid van deze man en zijn vrouw was anders dan alle anderen. Het begon vrij “normaal”. De man werd verliefd op een andere vrouw en besloot zijn vrouw te verlaten. Hij besefte al snel dat hij een fout had gemaakt, maar het was al te laat.

Als je wilt weten wat er daarna gebeurde, lees dan het volgende verhaal. We denken dat je misschien wel tissues nodig zou kunnen hebben!

Ik kwam thuis van het werk. Mijn vrouw maakte zoals gebruikelijk het avondeten voor me. Ik pakte haar hand vast en zei: “Ik wil van je scheiden.” In het begin was ik zenuwachtig. Ze vroeg rustig waarom ik haar wilde verlaten. Mijn antwoord was nogal ontwijkend, wat haar woedend maakte. Ze gooide een bord naar me toe en riep: “Je bent geen echte man!” We praatten die nacht helemaal niet. Ze huilde de hele tijd. Ik ging in gedachten op zoen naar de reden dat ons huwelijk mislukt was, maar ik kon haar de waarheid niet vertellen. Ik was verliefd op Jane, en voelde niets meer voor haar. Ik vond het gewoon jammer voor haar!

Met een gevoel van schuld liet ik haar de scheidingspapieren zien. Ik liet mijn vrouw het huis, een auto en een 30% belang in het bedrijf na. Ze keek me boos aan en verscheurde alle documenten. De vrouw waar ik 10 jaar van mijn leven mee was geweest, was nu een vreemde voor mij. Ik vond het jammer dat het allemaal tot een einde kwam, maar ik kon niet anders. Tenslotte barstte mijn vrouw luid in huilen uit. Ze deed het nu pas, maar ik had zo’n reactie van het eerste begin verwacht. De scheiding was zojuist voor haar realistisch geworden. Ga naar de volgende pagina voor meer informatie!

Lees ook  107-jarige Cornelia uit Goeree-Overflakkee genezen van coronavirus

Toen ik de volgende dag terug kwam van het werk zat ze naast de kast. Ze gaf me niets te eten. Ik ging meteen naar bed en viel in slaap. De volgende ochtend besprak ik de voorwaarden van de scheiding met haar. Ze heeft niets van mij geëist, maar vroeg me om me een maand normaal te gedragen. Ze wilde niet dat iemand over de scheiding te weten kwam. De reden was dat onze zoon al snel belangrijke examens had en we wilden niet dat onze scheiding een last voor hem zou worden. Ze vroeg me ook nog iets anders. Ze wilde dat ik haar elke dag in mijn armen door de deur zou dragen, zoals ik op de eerste dag van ons huwelijk had gedaan. Ik dacht dat ze gek was, maar ik besloot het te doen omdat ik er vanaf wilde zijn.

Op de eerste dag voelden we ons beiden ongemakkelijk. Ik droeg haar in mijn armen, onze zoon klapte en zong van vreugde. Ze sloot haar ogen en fluisterde: “Zeg hem niets over de scheiding.” Ik knikte en droeg haar naar de slaapkamer. Op de tweede dag was het wat gemakkelijker. Ze nestelde zich in mijn armen en ik kon haar jurk ruiken. Ik realiseerde me dat ik al een hele tijd niet meer op die manier naar haar had gekeken. Op haar gezicht zag ik fijne rimpels en haar haar was op plaatsen begonnen grijs te worden. Ons huwelijk had zijn sporen achtergelaten.

Lees ook  Vrouw (84) verliest man en komt enkele dagen later om door brand

Op dag 4 en 5 kon ik voelen dat de intimiteit nog sterker werd. Ik droeg haar met minder inspanning, en ik besefte plotseling dat ze lichter werd. Op een ochtend besefte ik hoeveel kwaad ik haar had gedaan. Mijn zoon kwam later en zei dat het tijd was om moeder naar de slaapkamer te dragen. Het was voor hem een ritueel dat hij met plezier toegejuichte. Mijn vrouw omhelsde hem stevig en kuste hem. Ik nam haar in mijn armen en ze sloeg haar armen om mijn nek. Ik hield haar vast als op de dag van onze bruiloft.

Op de laatste dag ging ik naar Jane toe en zei: “Het spijt me, maar ik wil niet dat ze vertrekt.” Ineens werd alles mij duidelijk. Net als op de eerste dag dat ik haar in mijn armen hield, wilde ik dat doen tot de dood ons scheidt. Ik schreef deze woorden op een briefje, dat ik tussen een aantal bloemen hing.
Met het boeket in mijn hand en een brede glimlach kwam ik thuis. Mijn geliefde was in haar slaap gestorven, terwijl ik weg was. Later bleek dat ze aan kanker leed, en ik was zo druk bezig met Jane, dat ik het niet gemerkt had.

Ze wist dat ze spoedig zou sterven en ze wilde ervoor zorgen dat de relatie tussen mij en mijn zoon goed zou zijn. Ze wilde dat hij dacht dat ik een liefhebbende echtgenoot en vader was. In zijn ogen werd ik de meest romantische man ter wereld. Mijn vrouw overleed zonder te weten hoeveel ik van haar hield… Soms realiseren we ons sommige dingen pas als het te laat is.

Een Vader Doet Zijn Pasgeboren Baby Voor De Eerste Keer In Bad. Even Later Gebeurt Er Iets Bijzonders. OMG !!!!

Baby raakt Levensgevaarlijk gewond tijdens softbalwedstrijd