in

Deze man had vreselijke last van buikpijn, toen ze erachter kwamen wat er in zijn buik zat.. Bizar!

Na jaren hevige buikpijn deden de dokters een schokkende ontdekking!
De Vietnamese Ma Vat Nhat raakte in 1998 betrokken bij een ernstig verkeersongeval en onderging als gevolg daarvan een ingrijpende operatie. Inmiddels is Ma Vat 54 jaar en had de daaropvolgende jaren nergens last van, tot hij een aantal jaar geleden ineens hevige buikpijn kreeg.

Hij slikte zware pijnstillers en andere medicatie, maar niks leek te helpen, het werd alleen maar erger. Doktoren stonden voor een waar raadsel, niemand wist wat de oorzaak van de vreselijke pijn was. Totdat de Vietnamees opnieuw betrokken raakte bij een verkeersongeval en hij weer naar het ziekenhuis werd gebracht. De artsen maakten röntgenfoto’s en deden een schokkende ontdekking… Een puntig voorwerp was duidelijk te onderscheiden op de foto’s. Wat bleek? Een chirurgische schaar bleek al 18 jaar in zijn buikholte te zitten en compleet vergroeid was aan zijn organen. Ingevlogen specialisten deden er meer dan 3 uur over om het apparaat te verwijderen. Het Vietnamese ministerie van Volksgezondheid heeft het ziekenhuis opgedragen te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de grove fout. De directeur van het desbetreffende ziekenhuis heeft laten weten dat dit moeilijk wordt, omdat hun patiëntendossiers meestal niet langer dan 15 jaar worden bewaard. Wat een bizar verhaal!

Lees ook  Zo ziet de vrouw van Matthijs van Nieuwkerk eruit

Heb je wel eens last van één van deze vier vage symptomen? DIT kan duiden op verstopte aderen!

Is de onderkant van je strijkijzer vies? Met DEZE tip heb je hem binnen 1 minuut schoon! Je hebt het wondermiddel al in huis!