in ,

Deze man wordt gewekt door de kreten van zijn hond. Wat er met zijn pootjes gebeurde, is verschrikkelijk!

Joey Maxwell en zijn vrouw wonen in Florida. Acht jaar geleden besliste hij om een hond uit het asiel te adopteren. Toen maakte hij kennis met Maverick, een Golden Retriever die als puppy werd achtergelaten in het bos en die nog maar vel over been was.

hond1-2

Maverick voelt zich meteen thuis bij Maxwell en geniet met volle teugen van de tweede kans die hij gekregen had. Maar toen Maverick zes jaar was, werd er bij hem kanker vastgesteld. Toen Joey en zijn vrouw de toestand van Maverick achteruit zagen gaan, beslisten ze om hem met chemotherapie te laten behandelen.

Maar de kanker kwam terug en erger dan ooit.

Op een ochtend werd Joey gewekt door de kreten van zijn hond. Ze gingen naar zijn mandje en zagen dat hij niet meer kon lopen. “Hij lag op de grond en kon zijn hoofd nauwelijks optillen. Hij weigerde te eten en te drinken. Hij beefde als een blad.”

Lees ook  Chantal Bles over ernstige ziekte van dochter: ‘Ze heeft geen kik gegeven’

hond2-2

De dierenarts zegt dat geen enkele behandeling nog zal helpen. “We namen hem terug mee naar huis en besloten om hem de laatste dagen van zijn leven nog zwaar te verwennen en hem het gevoel te geven dat hij ontzettend geliefd is.”

Omdat Maverick niet meer kan lopen, gaat hij naar de plaatselijke doe-het-zelf zaak om wat materiaal te kopen en knutselt een speciaal karretje voor Maverick. Zo kan hij toch nog met zijn trouwe viervoeter gaan wandelen.

Lees ook  Bijna vliegtuigbotsing boven BELGIE

hond3-2

Joey dacht dat dit de laatste wandeling met Maverick zou zijn. Maar dat liep heel anders.

hond4-1

“Ik zag meteen een transformatie”, zegt Joey. De volgende dag gingen ze opnieuw een toertje met het karretje doen.

hond5-1

En de dag daarna, en de dag daarna … Mensen begonnen hem te herkennen en overal waar hij kwam, werd hij gestreeld en geaaid.

hond6-1

Zijn gezondheid verbetert dag na dag. De mensen uit de buurt zijn zo ontroerd door zijn wederopstanding dat ze allemaal samenleggen om een rolstoel voor Maverick te kopen.

hond7-1

Hoewel de kanker zijn achterste poten verlamd heeft, voelt Maverick zich kiplekker dankzij de liefde van zijn baasje en de buurtbewoners.

DEEL dit mooie verhaal met je vrienden!

Meng bananen, honing en water: hoest en bronchitis zullen verdwijnen.

Als deze man het graf van zijn vader bezocht, trof hij de hond in deze houding aan. Een hartverscheurende scène.