in

Deze moeder laat haar 5-jarige dochtertje huur betalen én dit is waarom!

Essence neemt vijf van de zeven dollar weer in
Grote kans dat jij je kind ook zakgeld gaf. Bijna alle ouders geven hun kroost wel een extra zakcentje. Wat ze echter niet doen is het daarna weer deels afnemen als ‘huur’. Veel mensen noemen de aanpak van Essence Evance geniaal.

Op deze manier investeert de kleine in haar toekomst.

Het ‘echte’ leven
Op Facebook plaatst Essence een post waarin ze uitlegt waarom ze haar dochter huur laat betalen. “Ik geef haar zeven dollar zakgeld, waarvan ze vijf dollar weer moet inleveren”, vertelt ze. Dit doet ze om haar dochtertje voor te bereiden op ‘het echte leven’. Het is niet zo dat ze dat geld weer in eigen zak steekt. Het geld wat ze weer terug krijgt van haar dochtertje stort Essence op een spaarrekening. Als haar dochter achttien jaar wordt heeft ze al 3380 dollar gespaard, wat haar een mooie start geeft om te gaan studeren.

Lees ook  Ronnie Flex probeert goede beurt te maken bij Famke.

Studeren
Het bedrag van vijf dollar is ook uitgedacht. Haar dochter betaalt een dollar voor de huur van haar kamer, een dollar voor het water, een dollar voor de elektriciteit, een dollar voor kabeltelevisie én een dollar voor eten. Veel ouders vinden deze aanpak geniaal en vragen zich af waarom ze hier zelf niet op zijn gekomen. Zou jij dit ook doen voor je kinderen?

Lees ook  Dit weten we allemaal over ondergedoken gezin in Ruinerwold - 58-jarige man opgepakt!

Dit is het mooiste hotel ter wereld en een overnachting is nog betaalbaar ook

Heb jij vaak last van bloedend tandvlees? Het kan zijn dat je hier last van hebt