in

Deze moeder laat haar man voor het eerst alleen met de baby en wat hij dan doet… Hilarisch!

Voor veel moeders is het een emotioneel moment; de eerste keer weer aan het werk na je zwangerschapsverlof. Ook Lyns had het zwaar toen ze die ochtend afscheid moest nemen van haar zoontje Charlie, die lekker bij papa thuis bleef. Hij had beloofd haar updates te sturen en dat deed hij…

Vader Matt is goed met Photoshop en zag de lol er wel van in om zijn vrouw bewerkte foto’s te sturen. Wij vinden het hilarisch, maar zijn vrouw Lyns kon er wat minder hard op lachen toen ze de bewerkte foto’s kreeg.

Lees ook  Man die vrouw doodde viel al jaren vrouwen lastig: ‘Hij accepteerde geen nee’

Bier en een stripclub
Lyns vroeg aan Matt hoe het ging en toen begon het. “Het gaat prima, we hebben net in een bar een paar biertjes gedronken voor lunch”. In eerste instantie kan Lyns er nog wel om lachen en vraagt ze waar ze echt zijn. “De bar was een beetje dood, dus we zijn doorgegaan naar de stripclub. De dansers zijn overdag niet zo bijzonder maar het is 2 drankjes voor de prijs van 1”. Je merkt dat Lyns geduld op raakt en ze vertelt hem dat hij nu een echte foto moet sturen.

Lees ook  Zoon met messen mishandelt moeder: arrestatieteam in actie

Toch is Matt nog lang niet klaar met zijn Photoshop-avonturen. “Ik wil wel een normale foto sturen, maar Charlie heeft het even druk op het moment”, stuurt hij met een foto van de skydivende baby. Lyns begint te schelden en dan photoshopt hij de baby uit een kanon. Dat ging Lyns duidelijk te ver: “Nog één zo’n foto en ik kom thuis om je in de ballen te trappen.” Duidelijke taal.

Hoe zou jij reageren als je partner dit soort foto’s zou sturen? Laat het ons weten!

Flink lopen zweten in je schoenen? Zo haal je nare geurtjes eruit!

Daar zit een luchtje aan… Deze lichaamsgeurtjes moet je nóóit negeren!