in ,

Deze moeder laat na haar dood 6 kinderen achter. Deze hadden echter geen idee dat hun lot al bezegeld was.

Borstkanker is bij vrouwen de vaakst voorkomende vorm van kanker. Hoewel de overlevingskansen dankzij de moderne geneeskunde alsmaar groter worden, zijn er toch nog teveel vrouwen die hun strijd verliezen. Zo iemand is Beth Laitkep, moeder van 6 kinderen. Helaas verloor ze haar gevecht tegen kanker in mei van dit jaar.

kind1

Kort na de vreselijke diagnose vroeg ze haar beste vriendin Stephanie Culley om voor haar zes kinderen te zorgen. Stephanie twijfelt geen seconde en beslist de laatste wens van haar vriendin te vervullen, hoewel ze weet dat het geen eenvoudige opgave zou worden. De drievoudige moeder stond Beth de hele tijd bij en bleef tot haar dood langs haar zijde.

Lees ook  Wat deze Zweedse vader met zijn zoon aanvangt, is gewoon om te brullen!

kind2

De 6 kinderen, van 4 tot 14 jaar oud, wisten niets van de afspraak tussen hun moeder en haar beste vriendin. Als het “geheim” bij het overlijden van Beth aan het licht kwam, waren ze toch blij met deze beslissing. Bovendien waren ze al de beste vrienden met de kinderen van Stephanie.

Lees ook  Last van donkere kringen rond je ogen? Dit kunnen de oorzaken zijn!

kind3

Stephanie kon op overweldigende steun vanuit de gemeenschap rekenen en er kwamen spontaan inzamelacties op gang.

Zo’n vriendin als Stephanie wil echt iedereen hebben. Geen eenvoudige opgave om in een klap voor zes extra kinderen te moeten zorgen, maar Stephanie doet dit allemaal uit liefde voor haar beste vriendin. Hoedje af voor deze dame!

DEEL dit ontroerende bericht met je vrienden!

Als haar zoontje ter wereld komt, stelt ze nog één vraag. Dan is ze dood.

De jongen is nog maar 4 jaar oud, maar als hij Whitney Houston’s hit zingt, krijgen we kippenvel!