in

Deze moeder likt haar 21-jarige dochter elke dag wakker: ‘Ik vind het geweldig dat mama mij likt’

Maak kennis met de 68-jarige Marcia en haar 21-jarige dochter Alena. Zij hebben een moeder/dochter band die je maar heel weinig ziet en die misschien zelfs iets té hecht is.

Elke ochtend een likpartij
Zo begint elke dag exact op dezelfde manier. Marcia maakt dochterlief wakker door haar gezicht te likken. Jawel, elke dag opnieuw krijgt de 21-jarige een speekseldouche van haar moeder. Dochter Alena vindt het gelukkig wel geweldig:

Lees ook  Nederland kan zich opmaken voor 'onvermijdelijke' strenge maatregelen

“Ik vind het echt geweldig dat mama mij elke dag likt. Het zorgt ervoor dat ik mij feel closer voel tot haar omdat we iets grappig en uitzonderlijk doen.”

Na de likpartij wordt er elke ochtend overigens tikkertje gespeeld, want waarom ook niet? Voor de duidelijkheid, de dochter van het gezelschap heeft een enzyme tekort waarvoor ze behandeld wordt en daardoor er iets anders uitziet, maar mentaal is er niets aan de hand.

Lees ook  Een Thaise vond hem in een steegje en dacht dat het een kat was. Maar toen ze hem opraapte, besefte ze dat ze zoiets nog nooit gezien had.

In onderstaande video vertellen ze nog veel meer over hun unieke band. Ze zijn dus al even bijzonder als de moeder die elke dag samen in de douche gaat met haar 19-jarige dochter.

Ghanese prostituee wordt in een wel héél toepasselijke kist begraven

Man denkt dat die een echte haantje is en doet het met kippen