in ,

Deze ouders namen de hartverscheurende beslissing om de stekker uit hun zoon te trekken. Maar toen ze dat deden, gebeurde er iets dat hen deed schreeuwen.

De driejarige Dylan Askin kreeg te horen dat hij een zeldzame vorm van longkanker had, maar na een maand behandeling stortte hij in op school. De kleine jongen uit Derby uit Engeland had een lange revalidatie voor zich, maar plotseling ging zijn toestand zienderogen achteruit.

De tumoren op zijn longen maakten het moeilijk voor hem om te ademen. Nadat hij met de chemo begon, zag het er best goed uit. Maar nadat hij op school ingestort was, hing zijn leven voortdurend aan een zijden draadje.

De dokters moesten hem aan de beademingsmachine leggen en er werd al begonnen met palliatieve zorgen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg hij ook nog eens een infectie waardoor zijn organen het lieten afweten. Zijn hart ging tekeer tegen 200 slagen per minuut. De dokters moesten de ouders het hartverscheurende nieuws brengen dat geen enkele ouder wil horen.

Lees ook  Met bomgordel voorbij security: controle Brussels Airport zo lek als een zeef

Kerry,29, en Mike,36, wisten dat hun zoon erg leed. Op zeker ogenblik kwam dan ook de onvermijdelijke vraag of ze de machine wilden uitschakelen. Het was Goede Vrijdag. Eigenlijk was het al een wonder dat hij het zo lang had volgehouden.

Dus lieten Mike en Kerry Askin de jongen dopen en maakten ze zich klaar om afscheid te nemen. Als onderdeel van de procedure om de machines uit te schakelen, gaven de dokters hem ook geen middelen meer om zijn spieren lam te leggen. Maar wat er vervolgens gebeurde choqueerde iedereen.

Lees ook  Deze bejaarden kunnen niet lezen, maar ondertekenen het document van hun zoon. Jaren later ontdekken ze hun fout.

Dylan begon plotseling zijn benen te bewegen. Eigenlijk was dat onmogelijk omdat hij virtueel hersendood was door een gebrek aan zuurstof in de hersenen. Dus begonnen de dokters meteen onderzoeken uit te voeren en zagen dat zijn brein gewoon functioneerde en dat hij gewoon zou kunnen leven. De artsen lieten hem dus gewoon aan de beademingsmachine en hij bleef de volgende weken in het ziekenhuis waar hij langzaam herstelde.

De jongen werd sterker en sterker en de artsen in het ziekenhuis spreken over een wonderbaarlijke genezing.

Bekijk het hele verhaal hieronder en DEEL deze miraculeuze genezing met je vrienden op Facebook!

Hij trouwt met een nieuwe vrouw, maar 27 dagen later overlijdt ze. Je zult het verhaal van deze man niet geloven!

Wat deze man op zijn tong heeft, dwingt de artsen om alles te verwijderen. Maar jaren later krijgt hij iets geweldig!