in

Deze puppy slaapt alsof hij letterlijk dood is. Baasje enorm geschrokken!

Alle puppy’s zien er schattig uit. Maar als er een puppy-schattigheidscompetitie zou zijn, dan zou deze kleine Shih Tzu het zeker winnen voor haar grappige slaaphouding.

De naam van de hond is Paningning en onlangs heeft ze de aandacht van het internet voor zich gewonnen.

De hond van Janess Cua, Baobei, heeft een nest pups gekregen. Terwijl alle pups gezond zijn, doet Paningning iets ongewoons.

Paningning en Cua wonen op de Filippijnen. De hond kwam voor het eerst onder de aandacht van het publiek toen Cua een foto van de hond in zijn ongebruikelijke positie neerlegde bij Dog Lovers Philippines.

Iedereen in de Facebook-groep was dol op de vreemde ontspanningshouding van Paningning. Het werd al snel een ongelooflijk populair bericht en kreeg duizenden likes.

Dit moedigde Cua aan om een ​​Instagram-pagina te starten voor haar schattige puppy. De populariteit van Paningning is omhooggeschoten in de Filippijnen en daarbuiten. De hond heeft momenteel meer dan 101.000 volgers.

Meerdere foto’s laten zien dat de slaaphouding van Paningning niet zomaar eenmalig was. In feite is het de favoriete manier van de hond om te slapen!

Lees ook  Moedige viervoeter offert zijn leven op om gezin tegen giftige slang te beschermen

Ondanks hoe het eruit kan zien, is Paningning een zeer levendig klein hondje. Ze speelt graag met haar baasjes, vreemden en andere honden.

Evenals haar eigenaar woont Paningning bij haar broers en zussen en haar moeder, en ze spelen de hele dag! En wanneer Paningning moe wordt, gaat ze weer plat op haar rug liggen om zich te ontspannen.

Paningning was de laatste van het nest die geboren werd. Nadat Baobei, de moeder van Paningning, was bevallen, was ze ongelooflijk trots op alle kleine hondjes. Maar dankzij Cua kan de moeder permanent bij de dieren blijven. Cua besloot dat er in hun huis meer dan voldoende ruimte was voor een groep levendige puppy’s.

En Paningning heeft nog een aantal andere kenmerken die haar opvallen.

De hond is ook verschenen in gesponsorde Instagram-berichten over hondenproducten. De meeste hondeneigenaren moeten urenlang proberen om hun hond op de juiste plek te krijgen met een product om een ​​foto te krijgen die verkoopt. Maar de eigenaar van Paningning hoeft alleen maar te wachten tot de hond in slaap valt en het product rond de hond te leggen zonder het wakker te maken. Wat een makkelijke manier om geld te verdienen!

Lees ook  Boer vindt mysterieuze zwarte eieren. Kijk nu wanneer ze uitkomen en de inhoud onthuld wordt.

Maar wat echt raar is aan de slaaphouding van Paningning is dat ze af en toe niet zomaar op haar rug ligt te slapen.

Haar eigenaar zegt dat ze de hond nog nooit in een andere positie dan recht op haar rug heeft zien slapen. Het is de enige manier waarop ze zich comfortabel kan voelen.

Maar waarom blijft Paningning zo de hele tijd op haar rug liggen?

Petbarn legt uit dat wanneer de meeste honden dit doen, ze proberen hun lichaamstemperatuur te reguleren wanneer ze slapen. Met hun buikjes in de lucht koelt de hond af. Het laat ook zien dat de hond zich ongelooflijk veilig voelt.

Zwangere vrouw en twee dochters vermoord vanwege affaire

ZIEN: halfn*akte André maakt ’zijn’ Bridget helemaal gek