in

Deze schoenen snijden de voeten van twee-jarige open – nu waarschuwt haar moeder alle ouders over deze sandalen.

Verjaardagen voor kinderen zijn vreugdevolle gelegenheden. Van de vrienden en de spelletjes tot de decoraties en cake, er zijn zoveel redenen om te lachen. En het is moeilijk om niet een beetje te smelten als je kleintje zijn of haar cadeautjes opent en met verwondering naar hun verjaardagscadeaus kijkt.

Als ouders willen we alleen het beste voor kinderen zijn, dus het is vanzelfsprekend dat we ons best doen om cadeautjes te kiezen die onze kinderen niet schaden. Dus als we schoenen kopen voor onze kinderen bij een grote winkel, gaan we ervan uit dat ze veilig zijn. Maar dat is niet altijd het geval, zoals een moeder uit Blackpool, Engeland onlangs ontdekte.

Lisa Connor kocht onlangs een paar roze jelly-sandalen van de Britse kledingketen Next om haar 2-jarige dochter als verjaardagscadeau te geven. Maar de schoenen veroorzaakten een ravage aan haar voeten. Dus nu waarschuwt de moeder andere ouders over de sandalen.

Lees ook  Branca (31) heeft het coronavirus: 'Ik heb het absoluut onderschat'

De twee jaar oude Esmé droeg haar nieuwe jelly-sandalen maar ongeveer een half uur toen ze begon te schreeuwen van de pijn. Ze rende naar haar moeder, Lisa, die geschrokken was toen ze de voeten van haar dochter zag bedekt met bloed.

“Esmé was in absolute doodsangst. Ik kon het niet geloven, want ze droeg ze maar een half uur lang. Het is niet alsof ze er uren in had rond gerend. Ze liep gewoon door het huis en kwam toen in tranen naar ons toe “, vertelde Lisa Connor aan Metro UK.

Lisa zegt dat ze zich ervan bewust is dat nieuwe schoenen vaak een beetje of een dag of twee wringen, maar ze zegt dat dit niet hoort bij nieuwe schoenen. De voeten van haar dochter zaten volledig onder het bloed.

Lees ook  Er zijn weinig volwassenen die deze som kunnen oplossen – Lukt het jou zonder rekenmachine?

Esmé’s vader moest haar een uur later kalmeren, maar toch, het incident verpestte de hele verjaardag van het meisje.

De modeketen, Next, waar Lisa de sandalen van kocht, nam de sandalen terug en inspecteert ze om te zien of er iets mis met hen is. Maar Lisa is van mening dat de keten moet stoppen met het volledig verkopen van de schoenen.

“Andere ouders zagen mijn foto’s en stuurden me een bericht om te zeggen dat ze vergelijkbare problemen hadden. Ik hoop dat het met niemand anders gebeurt, ‘zei Lisa.

Een woordvoerder van Next zegt echter dat het bedrijf nog nooit van dit probleem heeft gehoord.

Deel alsjeblieft Lisa’s waarschuwing met alle ouders die je kent. Laten we hopen dat er geen kinderen meer hoeven te lijden!

Ziekenhuispersoneel maken rij voor emotionele respectbetuiging wanneer orgaandonor van levensondersteuning wordt gehaald

Britse vrachtwagenchauffeur belooft 2 immigranten naar Engeland te brengen: