in

Deze vader houdt de tweeling in zijn armen – wanneer de camera uitzoomt zien ze iets geweldigs

Op 4 januari 2016 werd Anthea Jackson-Rushford de moeder van een tweeling, genaamd Kristiana en Kristian. Ze werden al 28 weken in de zwangerschap geboren en hebben daarom de eerste weken in het ziekenhuis moeten doorbrengen.

De moeder heeft dan beslist om een dagboek bij te houden over de tweeling op haar Facebook-pagina, en ongeveer 10 dagen na de bevalling kon ze toevallig een ongelofelijk moment op film vastleggen.

Anthea was haar man aan het filmen wanneer hij zijn zoon en dochter in zijn armen hield, en ze zien dan een actie die je niet van een pasgeboren baby zou verwachten.

Lees ook  Vader woedend nadat een leraar zijn zoon dwong zijn hoofd in een emmer urine te steken.

‘Hij houdt haar hand vast!’, zegt de stem op de film. ‘Hoe is dit mogelijk?’

Ze heeft de video dan op Facebook gedeeld en deze werd meer dan 15 miljoen keer bekeken.

De manier waarop de jongen en het meisje rond de papa zijn gewikkeld noemt men “kangaroo care”. Een methode die gunstige effecten zou moeten hebben op de gezondheid en het welzijn van vroegtijdig geboren baby’s.

Je zou kunnen denken dat het gewoon toevallig was dat de tweeling elkaars handen vasthielden, maar het bleef echter niet bij die ene keer. Ook in andere foto’s die Anthea op Facebook deelde, is hetzelfde te zien. Anthea schreef daarom het volgende: ‘Zoals je duidelijk kunt zien, kunnen ze niet stoppen met elkaars hand vast te houden!’

Lees ook  Toegewijde huisvriend (30) uit Enschede wordt verdacht van mis bruik slapende kinderen: ‘hoe zwart is je geest’

Anthea wist meteen dat ze iets speciaals had gefilmd en wilde dit schattige moment daarom met de wereld delen. Deel dit filmpje met je geliefden als je dit ook ongelofelijk schattig vindt!

Het geheim wat geen enkele dokter je vertelt: Dit is hoe je snel en goedkoop van luizen afkomt!

Dit koppel ging een wandeling maken – een sms van een vreemdeling zou dan hun leven voor altijd veranderen