in

Deze vrouw heeft vreselijke pijn aan haar rug en ontdekt dan de reden voor haar pijn 15 jaar na haar bevalling

We hebben allemaal wel eens ooit een slechte periode in ons leven, waar we op een bepaalde plaats of plaatsen op het lichaam pijn hebben. Maar vooral als dit blijft duren, is dit verontrustend. Dit was het geval voor Amy Bright, een moeder van zes, die sinds 2003 aan een vreselijke rugpijn leed, zoals wordt gerapporteerd door WRAL.com en First Coast News.

« Het lijkt op vuur, alsof er een vuurpoker tegen mijn rug wordt geduwd. En van tijd tot tijd voel ik het ook mijn kuit, en dan daalt het naar mijn voet. »

In 2003 beviel Amy van haar zesde kind. Sindsdien had ze pijn in haar rug en ook soms in haar been. De pijn werd sterker en de artsen vonden de oorsprong blijkbaar niet. Totdat ze een paar maanden geleden onder de scanner ging.

Lees ook  Mama redt puppy’s uit vrieskou

In het onderzoek die we hieronder kunnen zien, werd een dunne punt van 3 centimeter onthuld, die vastzit in een bot in haar ruggengraat. Zo is het duidelijk om te zien wat de oorzaak van haar pijn was: sinds 2003 zat een epidurale naald in haar rug na de geboorte van haar kind.

Hoewel alles tijdens de bevalling goed leek te zijn verlopen, zat een stuk van de naald vast in de ruggengraat van de moeder. De tip kan echter niet worden verwijderd omdat Amy zo een totale verlamming riskeert. De aanwezigheid van deze naald heeft ook onherstelbare schade aangericht en de vrouw heeft nu geen andere keuze dan te volharden in de pijn, aangezien de naald in haar rug zal moeten blijven.

Lees ook  Vrouw en zoontje (1) bespuugd, gezin in quarantaine

In 2003 had het ziekenhuis echter helemaal niets gezegd over het incident en niemand had haar erover verteld. Niets is opgenomen in het medisch dossier! Dit lijkt op ernstig wangedrag en op z’n minst nalatigheid en Amy heeft daarom besloten om gerechterlijke stappen te ondernemen tegen het ziekenhuis.

« Als ze een beetje menselijk waren geweest, zouden ze me dit hebben gezegd: ” O, het spijt ons dat we een grote fout hebben gemaakt, laten we het oplossen”. Maar in plaats daarvan hebben ze alles verzwegen. »

Wat een schande! Deze vrouw heeft gelijk dat ze hierover klaagt. Deze fout veroorzaakte een handicap en onherstelbare schade. Deel dit artikel gerust op Facebook als je hier ook mee akkoord gaat!

Niemand wilde naar de noodkreten van deze tiener luisteren totdat de dokters eindelijk de bizarre oorzaak van haar pijn ontdekken.

Tijdens bevalling voelde Kate een knobbeltje in haar hals, nu heeft ze nog maar enkele maanden te leven