in

Deze vrouw is 2 meter lang en heeft gigantische benen

Benen zijn altijd een van de meest effectieve verleidingswapens geweest in het vrouwenarsenaal. Ze lang en slank hebben, wordt als een echt geschenk beschouwd. Het is geen toeval dat vrouwen over de hele wereld hun proporties proberen te accentueren met hoge hakken of deze onderstrepen met accessoires zoals kousen en panty’s.

Maar soms overdrijft de goede Heer en geeft hij iemand een dubbele dosis schoonheid. Dit is het geval met Rentsenkhorloo Bud, een model met zeer lange benen en een van de langste meisjes ter wereld!

De 29-jarige van Mongoolse afkomst woont in de Verenigde Staten en is momenteel de tweede vrouw ter wereld met zulke lange benen. De jonge vrouw is 2 meter lang en haar benen zijn 134,5 centimeter! Als je haar op de foto’s ziet, vrolijk en nonchalant, zou je nooit denken dat Rentsenkhorloo een moeilijk leven heeft gehad, maar door deze bijzondere fysieke eigenschap is ze nooit onopgemerkt gebleven onder haar leeftijdsgenoten.

Lees ook  Hannah (18) deelt brief die haar mama schreef voordat ze stierf: “Als je dit leest, is de operatie niet goed gegaan”

Haar “record extremiteiten” waren een probleem sinds haar kindertijd en adolescentie: ze was altijd de langste in haar klas ​​en lange tijd heeft ze haar uiterlijk bijna als een handicap beschouwd.

Maar toen ze opgroeide, leerde ze zichzelf te accepteren en zichzelf te zien zoals ze werkelijk is, namelijk een mooie vrouw. Die lange benen zijn haar kenmerk geworden en tegenwoordig mist ze nooit een kans om ze nog meer te benadrukken.

Lees ook  Drink hier elke dag een glas van - de gezondheidsvoordelen zullen je verbazen

Rentsenkhorloo heeft alles te danken aan een uitstekend genetisch erfgoed; in feite zijn zowel haar vader als haar moeder allebei erg lang. Nu is ze trots op haar uiterlijk en haar vrouwelijkheid. Ze staat nog niet ingeschreven in het Guinness Book of Records, aangezien er (slechts) een andere concurrent voor haar is: de Russische Ekaterina Lisina, die momenteel officieel het wereldrecord in handen heeft.

Rentsenkhorloo heeft verschillende sociale pagina’s en pronkt met haar gaven door op een natuurlijke manier voor de lens te poseren. Het is niet bekend of ze haar carrière in de modewereld zal voortzetten, maar met zulke benen weten we zeker dat ze een heel eind zal komen.

De toewijding van een dochter aan haar vader met het syndroom van Down, die haar in 50 jaar nooit zijn liefde heeft laten missen

Vrouw profiteert van dutje van haar zoontje om te gaan hardlopen, waardoor hij alleen thuis blijft