in ,

Deze vrouw is 3 jaar “zwanger”. Kijk wat er uit haar lichaam tevoorschijn komt. Het is monsterlijk!

Margaret Mc Mahon is een vrouw van 48 jaar, moeder van twee kinderen, die in Belfast, Ierland, woont. Op een dag begint haar buik op een onverklaarbare manier te groeien. Ze denkt eerst nog dat ze zwanger is, maar dat blijkt niet het geval. Als ze naar de dokter gaat met hevige buikpijn, krijgt ze te horen dat ze lijdt aan het prikkelbare darm syndroom.

zwanger1

Maar de symptomen zijn niet helemaal zoals normaal bij deze ziekte. Margaret lijdt aan alle nadelen van een zwangerschap, zonder de voordelen. Margaret is ten einde raad en haar leven is tot een ware hel geworden.

Lees ook  Man die vrouw doodde viel al jaren vrouwen lastig: ‘Hij accepteerde geen nee’

zwanger2-2

Na jaren van chronische pijn begint ze te vermoeden dat er een verkeerde diagnose werd gesteld. Een MRI-scan zou aan het licht brengen dat ze een niet-kankerverwekkende vleesboom in haar baarmoeder had: dit is een cluster van cellen op de buitenwand van de baarmoeder. Uiteindelijk bereikt deze vleesboom een omvang van 18 cm en is het zo groot als een watermeloen!

Lees ook  PAS OP! Wend je ogen nooit van de kassabediende af als je met je bankkaart betaalt.

wp96a11c9f_05_06

Na drie jaren van constante pijn, en nadat eerst een verkeerde diagnose werd gesteld, ondergaat Margaret eindelijk een hysterectomie: dit is een operatie waarbij een deel van de baarmoeder verwijderd wordt.

zwanger4-1

Eindelijk kan Margaret terug een normaal leven leiden. Haar dikke buik behoort tot een ver verleden en ondertussen straalt ze terug van geluk!

HEFTIG! KLEINTJE MAG NIET TE WETEN KOMEN, DAT HAAR VADER DOOD IS. WAT DE POLITIEAGENT DOET…

Peuter zit vast in HUIS VOL VUUR: De hond kan vluchten, maar besluit samen te STERVEN!