in ,

Deze vrouw redt een zeldzame “hond” die zich onder haar veranda verstopt had. Maar als ze haar geheim ontdekt, is ze sprakeloos.

De Amerikaanse Sharon Bertozzi gelooft haar ogen niet als ze op een ochtend onder haar veranda een grijze bundel vel over been ziet zitten.

hond1-3

Als ze dichterbij komt, hoort ze een zacht gejammer en denkt ze dat het om een hond gaat. Omdat Sharon niet meteen een halsbandje ziet, en ze evenmin weet of de hond gevaarlijk is, belt ze het plaatselijke asiel. Als de dierenbeschermers een kwartier later aankomen, was het dier nog verder weg onder de veranda gekropen. Ze proberen de hond voorzichtig te benaderen. Pas als ze de “hond” duidelijk konden zien, wisten ze wat ze werkelijk voor zich hadden.

Lees ook  Deze man werd blind door een eenvoudige fout die veel mensen maken iedere nacht *WAARSCHUWING*

hond2-3

Want het dier dat Sharon voor een hond hield, is eigenlijk een coyote. Uitgehongerd en doodsbang was ze onder de veranda gekropen. Hoe lang ze daar al zat voor ze ontdekt werd, kon niemand zeggen.

hond3-3

Sharon herinnert zich deze vondst nog levendig: “Eerst dacht ik dat het een uitgemergelde hond was die mijn tuin had uitgekozen om er te sterven”.

hond4-2

De coyote was echter zwaargewond en gedesoriënteerd door de honger. Normalerwijze mijden coyotes mensen. Dit wijst erop dat ze erg ziek was. Het dier was te zwak om weg te lopen. De dierenverzorgers nemen haar mee, wassen haar en dopen haar Princess.

Lees ook  Fotografe vindt verlaten huis in het bos – opent de deur en krijgt de schok van haar leven

hond5

Het dier wordt enkele weken in het asiel gehouden om haar weer gezond te krijgen. Dan besluiten de redders om Princess vrij te laten in een natuurreservaat waar ze terug met haar soortgenoten herenigd wordt.

hond6

Tot vreugde van de redders voelt Princess zich meteen kiplekker in haar nieuwe omgeving.

hond7

DEEL deze mooie redding met je vrienden!

Ze grijpt de baby en legt haar DIRECT in de kleine gootsteen. Wat de camera vastlegt, is uniek.

Dit paard werd tot mooiste ter wereld gekroond. Maar als experts de vacht onderzoeken, zijn ze verbluft.