in ,

Deze vrouw rijdt voorbij een dakloze, maar als ze ziet wat er op zijn bordje staat, gaat ze vol op de remmen.

In september van dit jaar was Wilma Price onderweg naar haar huis in Huntsville, Texas in de VS. Toen ze in de file stond aan te schuiven, zag ze langs de kant van de weg een dakloze staan. Hij had een stuk karton in zijn handen met daarop een tekstje geschreven. Wilma dacht dat hij gewoon stond te bedelen.

Maar dan zag ze wat er op zijn bordje geschreven stond:

bordje1

“Hond in asiel heeft hulp nodig.”

Wilma is nieuwsgierig en zet haar auto langs de kant. Als ze de man vraagt wat er gebeurd was, stelt hij zich voor als Patrick en vertelt hij dat hij wegens omstandigheden twee dagen in de gevangenis was beland. Ondertussen had men zijn geliefde hond echter naar het asiel gebracht. Nu had hij omgerekend 110 euro nodig om zijn hond terug te krijgen.

Lees ook  Wat deze Zweedse vader met zijn zoon aanvangt, is gewoon om te brullen!

Wilma had maar 8 dollar bij zich en wilde het verhaal van deze wildvreemde ook niet zomaar geloven. Ze neemt afscheid van Patrick en rijdt naar huis. Van daaruit belt ze het asiel op dat Patrick vernoemde om zijn verhaal te controleren.

De medewerker van het asiel bevestigt niet alleen het verhaal van Patrick, maar hij vertelt ook dat de hond in uitzonderlijk goede conditie was toen hij ben hen werd binnengebracht. Patrick is straatarm en dakloos, maar toch zorgde hij bijzonder goed voor zijn hond. De 110 euro dienen om de onderzoeken die in het asiel werden uitgevoerd te betalen.

Lees ook  Peuter kruipt recht en grijpt naar husky. Papa’s beelden gaan helemaal viraal.

Wilma neemt een beslissing. Ze rijdt terug naar de plek waar ze Patrick had gezien en waar hij trouwens nog altijd stond. Ze neemt hem mee naar het asiel. Daar betaalt ze zijn schuld. Patrick huilt als hij “Fred Frederick” eindelijk terug in de armen kan sluiten.

bordje2-1

Wilma, die zelf in een asiel werkt, is diep ontroerd van de overgave waarmee Patrick zich over zijn hond ontfermd.

bordje3

Ze kon de twee geen dak boven hun hoofd geven, maar ze bracht deze twee onafscheidelijke vrienden alvast wel terug samen.

Zou jij hetzelfde als deze vrouw gedaan hebben?

Laat het ons weten en DEEL dit mooie bericht met je vrienden!

Twee compleet verwaarloosde honden worden bij het afval gedumpt. De redders weten zelfs niet om welk hondenras het gaat.

Oplichterij met autobanden verbreidt zich steeds meer en kan je je leven kosten. Dit is wat je moet weten