in

Deze vrouw speelt al 27 jaar lang de blauwe vogel ‘Pino’ in Sesamstraat

Zo ziet Pino eruit zonder het pak!
De mensen die Sesamstraat niet kennen zijn waarschijnlijk op een hand te tellen. Pino is ook een grote favoriet. De grote blauwe vogel steelt al jarenlang de harten van zowel kinderen als volwassen, maar we weten allemaal ook dat het een pop is. Toch weten weinig mensen wie er achter deze lieve vogel met hese stem zit, maar die tijd is nu voorbij.

Lees ook  Zie jij iets opmerkelijks aan deze oude zwart-wit foto? Toen wij het zagen kregen we de kriebels..

Deze Haagse vrouw speelt al 27 jaar lang Pino!

Onhandig
Renée Menschaar is de vrouw achter Pino. Ze doet voor het eerst uit de doeken hoe het is om het karakter te spelen in de populaire kindertelevisieserie. Het pak is 2,10 meter hoog en dat zorgt voor best wel wat onhandigheid. Aan Omroep West vertelt ze hoe ze in het pak zit. Ze krijgt voeten aan en vervolgens moet ze met haar hand omhoog de snavel in. Dat klinkt inderdaad niet als een comfortabele houding…

Lees ook  Dit doet het coronavirus met je longen: “Niet uitgesloten dat genezen patiënten later transplantatie nodig hebben”

Stem
Ook de stem van Pino is volledig toe te schrijven aan de Haagse. Ze beschrijft de stem van de blauwe vogel als volgt: “Pino klinkt heel schor. Ik heb geen idee hoe ik bij dat stemmetje kwam, hij kwam gewoon.”

Bekijk hier het interview:

Olcay Gulsen doet een schokkende onthulling over haar jeugd

Dit is het mooiste hotel ter wereld en een overnachting is nog betaalbaar ook