in

Deze vrouw vond een baby gedumpt in een zak. Maar 35 jaar later gaat ze voor haar zitten en onthult haar de hele waarheid.

35 jaar geleden werd Janet Barnicoat uit California gevonden in een papieren zak naast een afvalcontainer. Ze had de navelstreng nog aan haar lichaam hangen. Haar moeder had haar vlak na de geboorte achtergelaten. Maar Janet bleef naar antwoorden zoeken over haar verleden: “Nadat ik zelf vijf kinderen kreeg, kan ik me niet voorstellen dat mijn moeder me zomaar dumpte”, bekent ze. “Ik begon me af te vragen of ik broers of zussen had.” Wat ze ontdekte zou haar leven voorgoed veranderen, samen met dat van twee andere onbekenden.

De enige link die ze heeft van haar leven voor ze geadopteerd werd, is de persoon die haar vond naast de afvalcontainer, een vrouw genaamd Joann Hauser. Maar deze barmhartige Samaritaan verkoos om niemand van haar familie te ontmoeten. Daarom ging ze op het internet op zoek.

Ze registreerde zich op een pagina om verwanten op te sporen. Ze stuurde een staaltje van haar speeksel op en algauw volgde er een match: zo kwam ze uit bij Dean Hundof, 29 jaar, die in Wisconsin woonde. Het verrassende is dat ook hij werd achtergelaten, niet ver van de plek waar Janet werd gevonden. Ook bij hem hing de navelstreng nog aan zijn lichaam, maar hij werd een dag voor Kerstmis bij de voordeur van een huis gedumpt. Broer en zus leerden elkaar in 2014 kennen.

Lees ook  EOTBDD-Lisa onherkenbaar door nieuwe coupe

Maar hier houdt het verhaal nog niet op. De genealoog CeCe Moore nam hun zaak ter harte en wilde de twee helpen om hun biologische moeder op te sporen. Na verschillende DNA-databanken doorzocht te hebben, stootte ze op een gerelateerde persoon: een derde zus, Julie Hutchison, 31 jaar, die in de staat Baltimore woont. En andermaal ontdekten ze dat ook zij verlaten werd. De drie werden achtergelaten door dezelfde moeder.

Hoewel ze elkaar niet kenden, voelden ze meteen een diepe band en spraken ze geregeld af om bij te praten.

Lees ook  Samantha ‘Barbie’ de Jong over dramatische miskraam: ‘Onder de douche probeerde ik het tegen te houden…’

Maar kort daarop kwam de ultieme onthulling. Een neef die ze via het internet had gevonden, sprak over zijn relatie met een vrouw genaamd Joann Hauser. Inderdaad, de vrouw die Janet indertijd naast de afvalcontainer gevonden had. Joann had altijd beweerd dat ze haar alleen maar gevonden had, maar onder druk kwam de waarheid aan het licht.

Ze gaf toe de moeder te zijn van Janet, Dean en Julie. Toen ze Janet kreeg was ze erg arm. Daarom besloot ze haar te vondeling te leggen om haar een betere toekomst te gunnen. Dat deed ze ook met Dean en Julie. Van zodra Joann de waarheid bekende, was de cirkel eindelijk rond en had ze de antwoorden waar ze haar hele leven naar gezocht had.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Een weduwe bekijkt haar trouwfoto’s. Plotseling valt haar een verschrikkelijk detail op!

Arts drukte een camera in het oor van de man. Wat hij toen aantrof, zorgde er bijna voor dat hij begon te gillen