in

‘Diana Gabriels dreigde na*ktvideo Sonja Silva te lekken’

Diana Gabriels ligt opnieuw zwaar onder vuur. Diana, bekend van haar plastische chirurgie-praktijk, wordt door meerdere bekende Nederlanders van nare praktijken beschuldigd.

Het meest schrijnende verhaal in de nieuwste aflevering van #BOOS is wel dat van Sonja Silva. Tim Hofman, presentator van het razend populaire Youtube-programma, noemt het zelfs ronduit bizar.

Diana Gabriels ligt opnieuw zwaar onder vuur. Diana, bekend van haar plastische chirurgie-praktijk, wordt door meerdere bekende Nederlanders van nare praktijken beschuldigd.

Het meest schrijnende verhaal in de nieuwste aflevering van #BOOS is wel dat van Sonja Silva. Tim Hofman, presentator van het razend populaire Youtube-programma, noemt het zelfs ronduit bizar.

De voormalig TMF-presentatrice onderging in 2012 een gastric bypass-operatie. Hierdoor viel ze vijftig kilo af.

“De huid is helaas niet elastisch, dus dat gaat hangen”, zegt Sonja tegen Tim. “Op mijn benen had ik last van loshangend vel en dat deed pijn. Toen ben ik op een intake gegaan en zou zij (Diana, red.) een dijbeenlift uitvoeren.”

Sonja had wel een duidelijke wens: “Niet filmen tijdens de operatie. Ik had al een aantal vlogs van haar gezien en ik wist dat zij heel erg was van het bloederige laten zien. Dat was allemaal goed.”

“Op de dag van de operatie kwam ik aan en kreeg ik oxazepam toegediend en daar werd ik natuurlijk helemaal ‘wappie’ van”, vervolgt ze haar krankzinnige verhaal.

“Toen heeft ze me bij mijn man weggehaald en me een contract laten tekenen waarin stond dat ze mocht filmen tijdens de operatie.”

Lees ook  Moord op Ger van Zundert (49)

Lelijk litteken
Enkele maanden later was Sonja niet tevreden met het resultaat. “Wat er gebeurd is, is zwaartekracht. Drie maanden later hing alles weer net zo hard en had ik een heel lelijk litteken.”

“Toen heb ik daar een heleboel heisa om gemaakt”, zegt de presentatrice. “Ik zei van: ‘Jongens, ik wil dit niet.

Ik wil dit filmpje, waarin ik bloot op een operatietafel met mijn benen wijd lig, van je Youtube-kanaal af. Ik lig in mijn blote ‘hoeha’ op die operatietafel!”

“Dat heeft ze er meteen afgehaald, nadat ik rechtsbijstand inschakelde. Ik heb haar toen nog een mail gestuurd waarin ik zei wat ik vond van de hele situatie.”

Diana was duidelijk niet blij met die reactie. “Toen kreeg ik als antwoord: ‘Een beetje rustig, anders post ik morgen een heel leuk filmpje over jou’.

Feitelijk dreigde ze met het verspreiden van een filmpje waarin ik dus in mijn blote (…) op een operatietafel lig.”

Niet alleen Sonja Silva, maar ook Vonneke Bonneke, Selma Omari, Patty Brard, Michella Kox en enkele anderen worden aangehaald in de aflevering om uiteenlopende redenen. Het is hieronder te zien.

Reactie Diana
Diana beweert in de video dat Sonja het medicijn oxazepam niet toegediend heeft gekregen, maar die ochtend zelf heeft ingenomen.

Ook zou ze nooit de intentie hebben gehad om de naakte beelden van Sonja echt te gebruiken. “Het was nooit de bedoeling van Gabriels alsnog gebruik te maken van de beelden van de operatie.”

In de beschrijving van de video staat een uitgebreidere reactie op de aantijgingen van Sonja. “De beschuldiging van mevrouw Silva zijn ons medegedeeld door de redactie.

Lees ook  De 23-jarige Janae Roberts is het buurmeisje waar je al heel je leven van droomt (foto’s)

Hierop is gereageerd. Wij zijn verbaasd over het feit dat mevrouw Silva 3,5 jaar na uitvoeren van de ingreep alsnog deze beschuldiging doet.

Gezien er bij verdediging sprake is van het delen van vertrouwelijke en medische gegevens is het ons niet toegestaan om voorafgaand aan de uitzending inhoudelijk in het openbaar te reageren. Mevrouw Silva gaf ons hiervoor geen toestemming.

Op onze uitnodiging richting mevrouw om deze voor ons eerder onbekende kwestie te bespreken hebben wij geen reactie ontvangen.”

In het YouTube-programma #BOOS confronteerde Tim Diana in augustus al met een ander heftig verhaal.

Een bezorgde YouTuber schakelde Tim’s hulp in, omdat haar broer bij Diana Gabriels een dramatische buikwandcorrectie had ondergaan.

Volgens het programma gaf Diana niet alleen slechte voorlichting over de betaling, maar ook een totaal verkeerd medisch advies met een nare afloop.

Dit is het verhaal in een notendop, maar voor alle context is de uitzending van BOOS hieronder te zien.

Diana zei dat de vork anders in de steel zat en ging, na een eerste mislukte poging, de confrontatie aan. Opeens schoot ze uit haar slof en riep ze: “Jij gooide me voor de voeten… JIJ!!!”

Als ze de mislukte poging daarna nogmaals imiteert, loopt ze met een rol papier op Tim af en slaat die hard op haar handen. Volgens Diana deed Tim dit namelijk eerder bij haar, alhoewel Tim zegt dat dat absoluut niet klopt.

Kinderen geslagen en uitgescholden door jongeren in Naaldwijk: ‘Ik durf niet meer naar de skatebaan’

Hollandse influencer Sophie Milzink wil solo-s*ks taboe doorbreken en vertelt leuk verhaaltje over haar s*ksspeeltje