in

Dit bedrijf verkoopt bedden van bijna vier meter breed

Is je partner een onrustige slaper? In deze onrustige tijden niet meer dan normaal. Het klimaat, massa-imigratie, het liefdesleven van Fabrizio en de Europese verplaatsingen van Anderlecht. Een mens zou van minder wakker liggen.

Dankzij het bedrijf The Ace Collection kan je nu ongestoord genieten van een welverdiende nachtrust, terwijl je wederhelft meters verder zit te zweten en te tossen in zijn/haar slaap… en dat in hetzelfde bed!

Lees ook  Grap van de dag: Advocaat steelt koeken, maar bouwvakker is hem te slim af.

Deze Amerikaanse firma verkoopt namelijk bedden van maar liefst 3,6 meter breed, 2,03 meter lang en heeft ruim voldoende plaats voor twee volwassenen en drie kinderen.

Helaas hoort bij een groot bed ook een grote prijs. Het matras alleen al kost je zo’n 2315 euro om dit in huis te halen.

Lees ook  Gin kan je stofwisseling stimuleren en helpen om sneller calorieën te verbranden

Dan heb je nog niet eens het frame, hoofdeinde plus het beddengoed, deze kan je op smaak samenstellen op de website van Ace.

Eens aangeschaft, zorg er wel voor dat je in prima conditie bent, want het wordt een hele klus om tijdens een passionele nacht je vriendin alle hoeken van het bed te laten zien.

Vader (29) ver kracht eigen babymeisje van 10 maanden tot de dood erop volgt

Marcella (36): ‘Ik wilde roepen en bewegen, maar dat lukte niet’