in

Dit bruidspaar kon écht niet wachten tot hun huwelijksnacht

Pasgehuwde koppels hebben niet altijd het geduld om te wachten tot de huwelijksnacht aanbreekt. Dat blijkt alleszins uit de foto die een Nederlandse fotograaf via Facebook de wereld instuurde. Het beeld van een bruid, knielend voor haar kersverse echtgenoot, laat weinig aan de verbeelding over.

“Sommige bruidsparen kunnen niet wachten tot het feest voorbij is om lekker rustig naar de suite te gaan en daar een verpletterende huwelijksnacht te beleven”, schrijft fotograaf Michel Klooster op zijn Facebookpagina. “Gelukkig hadden ze het jawoord al gegeven en waren ze officieel getrouwd.”

Lees ook  P*rno in beeld tijdens digitale les op Erasmus College: lerares in tranen

De foto wordt druk gedeeld op sociale media, maar Klooster ontkent uitdrukkelijk dat het om een publiciteitsstunt gaat. “Dit is absoluut niet als marketingstunt geplaatst. We vonden het gewoon een grappig idee. Het blijft suggestief en we doen hier niemand kwaad mee. Wie dit als aanstootgevend beschouwt, leeft in mijn ogen nog in het jaar 1996. Van alle gemaakte foto`s zit er één ludieke bij, die over 10 jaar geweldig is om over te na te praten. Gun die mensen hun plezier. Dat gun ik jullie ook. Het leven is al preuts genoeg.”

Lees ook  Mama van 3 heeft al 21 jaar dezelfde buurvrouw, maar wist niet wat voor een verschrikkelijke aanblik er in haar flat wachtte.

Klooster werkt al acht jaar als professioneel fotograaf, vertelt hij aan RTL Z. Hij is dus al wat verzoekjes gewend en moet regelmatig ‘nee’ antwoorden. “Ik hoef geen geslachtsdelen op de foto, maar alles wat de illusie wekt, is sowieso interessant”, aldus de fotograaf.

Waarom het koppel in kwestie zo’n pikant portret liet maken? “Mensen willen elkaar overtreffen. Ze willen anders zijn dan andere bruidsparen. De foto’s moeten mooier zijn dan die van de zus, nicht of vriendin.”

Model wordt bedreigd omdat ze haar benen weigert te scheren: “ik krijg bedreigingen dat ik ver-kracht moet worden”

13 jarige Jonge meisje onthult na 10 jaar welke gruwelijke dingen ze in haar jeugd moest doen