in

Dit is de allereerste foto ooit van André Hazes en Monique samen.

Monique en André Hazes zijn ondertussen vijf jaar samen en kregen een mooie zoon. Op Instagram nam Monique even de tijd om terug te kijken op het verleden en postte ze hun allereerste foto samen.

Ze wijdde een lief tekstje aan haar Dré: “Onze allereerste foto samen. Jezus wat waren we verliefd op elkaar. Zorgeloos met elkaar. Een eenheid met elkaar.

Zo veel jaar verschillend van elkaar. Ondanks dat laatste gingen we er voor. We voelden geluk en dat was het allerbelangrijkste.”

Lees ook  Raymond en Julia hakken knoop door over kindje

Toen wisten de twee uiteraard niet waar ze aan begonnen. Monique ging verder: “We zouden wel zien waar we belanden.

Nu bijna 5 jaar verder hebben we nog steeds elkaar. Nog steeds een eenheid. Delen we samen de liefde voor onze ongelooflijk heerlijke zoon.”

Monique laat er geen twijfel over bestaan dat de twee nog altijd dol zijn op elkaar. “De zorgen door en om elkaar zijn er nu wel, maar die hebben ons sterker gemaakt. De vlinders zijn er nog steeds.

Lees ook  Mayson (2) heeft nog maar een paar jaar te leven: 'Hij gaat al snel achteruit'

Als ik naar je kijk. Ook al wil ik je op sommige momenten wat aan doen. Die vlinders vliegen nog steeds door mijn buik en ik vind je de meest sexy man op deze aardbol. Ik hou van jou.”

Deel dit prachtige kiekje met je vrienden!

Hans Kazàn: ‘zorgen om ongeboren tweeling’

Daar is de lente: Deze week zonnig en rond de 13 graden.