in

Dit is de bloedmooie Marit waar Dylan Haegens mee gaat trouwen:

In 2010 begon zijn carrière op YouTube terwijl hij nog bij zijn ouders in Venray woonde. Als kind was hij lid van amateurtoneelclub Paljas in Horst en zat hij op musicalles in Venray. Na de middelbare school volgde hij een acteursopleiding in Nijmegen.

Zijn eerste filmpjes maakte hij toen hij een jaar of twaalf was met de camera van zijn opa, inmiddels heeft hij meer dan een miljoen vaste volgers op YouTube. Zijn eerste filmpje was een parodie op een televisiekanaal. Hij nam de video op met zijn vriend Teun Peters. In de video’s die hij maakte onder de naam Dutchvlogs had Dylan Haegens vaak een zonnebril op, omdat hij liever niet herkend wilde worden.

Lees ook  Met dit geniaal maar smérig trucje krijgt André Hazes altijd gratis drank

De filmpjes van Haegens zijn bedoeld voor de doelgroep 12 tot 21 jaar.[bron?] In zijn video’s worden aansprekende voorvallen en problemen behandeld die veelal binnen deze doelgroep spelen zoals uit de klas gestuurd worden, mislukte pranks en beschamende ouders. De video’s van Dylan Haegens zijn in totaal al ruim 700 miljoen keer bekeken.

Lees ook  'Ik ben 40 EN NOG MAAGD'

De bloedmooie toekomstige vrouw van Dylan Haegens
En hij weet wel wie hij uit moet kiezen kunnen we je vertellen. Dat is namelijk de 29-jarige blonde Marit Brugman. En dat is een plaatje, dat kunnen we je verzekeren:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Superfit stel zoals je ziet. (geluid aan voor Dylans opera-kunsten, echt de moeite waard)

Een bericht gedeeld door Marit Brugman (@maritbrugman) op

Gekker wordt het niet: Sylvana Simons dient deze bizarre motie in:

Wow, de vriendin van Henk Dissel laat hier niets aan je verbeelding over: