in

Dit is de ideale lengte om een vrouw klaar te laten komen

Er wordt weleens gezegd dat de grootte er niet toe doet, maar als we een nieuw onderzoek mogen geloven, blijkt dat toch voor een stuk zo te zijn.

Volgens duizenden vrouwen bereiken ze het snelst een hoogtepunt bij een groter dan gemiddeld geschapen man.

Het onderzoek werd bij 4.761 vrouwen uitgevoerd door Big One Dating, een beetje het Tinder voor vrouwen die op zoek zijn naar ‘grote’ mannen.

De dames moesten aangeven of ze bij hun laatste vrijpartij een hoogtepunt bereikt hadden en hoe groot de jongeheer van hun partner was.

Groot, maar ook niet té groot
Wel, blijkt dat mannen met een sergeant-majoor van 20,32 centimeter het succesvolst zijn. Maar liefst 44% van de vrouwen die met een dergelijk geschapen man onder de lakens dook, kwam klaar.

Lees ook  Mama krijgt schokkende straf voor het onthoofden van haar baby.

Bij een kleiner formaat zakt dat percentage al vrij snel, namelijk: 17,78 cm (38%), 15,24 cm (34%), 12,7 cm (31%), 10,19 cm (30%), 7,62 cm (26%), 5,08 cm (22%) en 2,54 cm (13%).

Maar ook bij jongeheer die groter zijn dan 20,32 centimeter zakt de succesratio: 22,86 cm (42%), 25,4 cm (39%) en 27,94 cm (30%).

Groter dan gemiddelde
Jammer genoeg ligt de gemiddelde lengte in er*ctie een stuk lager dan de gedroomde 20,32 centimeter.

Lees ook  Als de ouders hun dochter zo zien, krijgen ze een zenuwaanval. Haar lichaam zal er voor altijd ZO uitzien!

Uit een recent internationaal onderzoek bleek dat de gemiddelde man over een jongeheer van 13,12 centimeter beschikt. In Vlaanderen ligt dat iets hoger, namelijk 14,6 centimeter.

Toch blijft de gouden regel nog steeds: ‘De grootte van je tuin is niet van belang, ’t is wat je ermee doet’.

“De lengte is belangrijk, maar weten hoe het werkt en je partner willen plezieren, is nog veel belangrijker”, legt een 37-jarige vrouw, die deelnam aan het onderzoek, uit.

Jongetje vindt ‘stok’ en raapt hem op, maar het blijkt iets veel gevaarlijkers te zijn…

Goud: Gast neemt WhatsApp-oplichter ongenadig in de zeik!