in

Dit is dé nieuwste ‘beauty trend’ van 2020: kleine en schattige jongeheren op je nagels lakken

Als je tegenwoordig de stijl, stijl of rage wilt bijhouden, is het belangrijk om je ogen (en nagels) wijd open te houden.

Trends komen en gaan sneller dan je kunt knipperen in de moderne samenleving. De ene dag moeten broeken zo los zijn dat ze eraf vallen als je niet oppast, de volgende dag moeten ze zo strak zijn dat het moeilijk is om te ademen – alles om er netjes en stijlvol uit te zien.

Lees ook  Er zijn weinig volwassenen die deze som kunnen oplossen – Lukt het jou zonder rekenmachine?

Natuurlijk worden make-up en kapsels net zo aangetast, bijna net zoveel als kleding. De vraag is echter of de nieuwste nagelgril er is – we hebben het over het tekenen van schattige penissen op je nagels.

De nieuwssite voor schoonheid en mode, Allure, rapporteerde over de nieuwste trend in nagelmode. De nieuwste rage in nail art is om schattige penissen op je nagels te tekenen.

Lees ook  Mensen willen naam Kerstman veranderen om het meer ‘genderneutraal’ te maken

jongeheer bloemen en patronen
Onder alle fashion Instagram-accounts is er een waar je deze trendy nail art-stukken kunt vinden – in verschillende stijlen.

Hier zien we enkele charmante jongeheer-clowns.

Met en zonder voorhuid
De kunstenaar achter de nail-art, om diversiteit te ondersteunen, heeft ervoor gekozen jongeheren van alle vormen, maten en soorten te tekenen – inclusief met en zonder de voorhuid.

Hier zien we een jongeheer hotdog.

7-jarige jongen raakt ernstig gewond nadat buurman hem met steen aanvalt – nu vecht hij voor zijn leven

In deze winkels hoef je wel/geen mondkapje te dragen