in

Dit is de reden dat je nooit flosdraad in het toilet moet gooien!

Gooi jij weleens flosdraad in het toilet? Na het lezen van dit artikel zal je dat in ieder geval nooit weer doen!

De tandarts of de mondhygiënist zegt het tegen je: flos je tanden iedere dag. Veel mensen gooien het flosdraad in de toiletpot en weg is weg. Althans, dat zou je denken. Zo’n onschuldig flosdraadje kan echter zorgen voor veel problemen.

Als je dit eens in de zoveel tijd doet, zal dat niet zoveel problemen opleveren. Op termijn kan het echter wel problemen opleveren.

Lees ook  Mannetjeszwaan treurt bij doodgereden vrouwtje – automobilist rijdt door

Rioolblokkade
Je tandarts zal blij met je zijn als je iedere dag je tanden flost. Als je echter alles door je toiletpot spoelt, zal deze minder blij met je zijn. De flosdraadjes kunnen namelijk zorgen voor een blokkade. Veel soorten flosdraad zijn namelijk niet biologisch afbreekbaar en blijven daar dus voor altijd zitten. Je moet hier dus ontzettend voorzichtig mee zijn.

Flosdraad kan namelijk samenklonteren met toiletpapier. Dat kan dus zorgen voor een flinke blokkade. Om die reden is het dus ook belangrijk om dit te vermijden. Gooi het flosdraad in het vervolg dus maar gewoon in de prullenbak.

Lees ook  Dit is waarom William en Kate waarschijnlijk geen vierde kindje krijgen

De volgende foto is niet geschikt voor mensen met een zwakke maag, maar een rioolblokkade kan er als volgt uitzien:

Ken jij ook iemand die zijn of haar flosdraad altijd door het toilet spoelt? Waarschuw hem of haar door dit artikel te delen op social media!

Opvallende carrièreswitch voor Rob Geus

Kam of borstel je haar nooit als het nat is!