in

Dit is dus de bloedmooie vriendin van Thomas uit StukTV!

Thomas van der Vlugt is een Nederlandse online persoonlijkheid, dj, youtuber en presentator. Hij begon in 2012 als cameraman bij RTL, maar dankt zijn naamsbekendheid vooral aan het YouTube-kanaal StukTV. In maart 2018 won Van der Vlugt de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs 2018 bij de VEED Awards. Sinds september 2011 is Van der Vlugt een van de presentatoren van het YouTube-kanaal StukTV, waar hij medeoprichter van is. Aanvankelijk begon het kanaal alleen met Van der Vlugt en Giel de Winter maar hier werd later Stefan Jurriens aan toegevoegd.

Lees ook  Eigenaar vraagt Blaze of hij in het kennel wil gaan – luister nu goed naar zijn antwoord.

Thomas van StukTV
StukTV begon op hun eigen website, maar het platform verplaatste zichzelf al snel naar YouTube vanwege de stijgende populariteit. StukTV had in november 2018 meer dan 2 miljoen abonnees. In de periode 2015-2019 won het YouTubekanaal negen VEED Awards.

Van der Vlugt was ook enkele keren op televisie te zien. Zo speelde hij een rol in Spotlight en was hij te zien in de online serie Dare van Videoland.

Eigen YouTube-kanaal
Sinds begin januari 2018 heeft Van der Vlugt ook een eigen YouTube-kanaal onder de naam Hard, hierop plaatst hij verschillende series. In juli 2018 bereikte dat kanaal de 120 duizend abonnees. Sinds mei 2018 maakt Van der Vlugt in samenwerking met RTL voor RTL Nieuws het online programma Thomas Checkt waarin hij verschillende zaken uitzoekt zoals: hoe makkelijk kom je als nepagent een huis binnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Als je opeens wordt gefotografeerd door @edwinsmulders 📸 😜 lekker op mijn krukken

Een bericht gedeeld door Thomas van der Vlugt | StukTV (@thooootje) op

Jongen met autisme wordt door leraren gestraft en in bedwang gehouden – dan blaast hij zijn laatste adem uit

Overlevende van kanker viert haar 100ste verjaardag één week nadat ze herstelde van COVID-19