in

Dit is het gezamenlijke vermogen van André en Bridget

André Hazes en Bridget Maasland zijn momenteel nog hartstikke gelukkig met elkaar. Ondanks het leeftijdsverschil van 20 jaar hebben ze elkaar gevonden en zien ze een toekomst met elkaar wel zitten. Financieel hebben de twee het ieder geval voor elkaar.

Winst
Al jaren is Bridget Maasland op televisie te zien. Als presentatrice maar ze werkt ook als vj en producer.

Door de jaren heen heeft ze flink veel geld verdiend. Bekendeburen weet dat Bridget één bedrijf op haar naam het staan: Mongoose B.V.

Lees ook  Lichaam van 6-jarig zoontje in afvalcontainer gevonden. Mama weet dat ze hem nog altijd kan zien in deze wereld.

Haar eigen vermogen is volgens de site iets onder de 470.000 euro en haar eigen woning heeft een kleine overwaarde.

Op haar vorige huis maakte de presentatrice een paar ton winst. Al met al zou haar vermogen uitkomen op maximaal 1.2 miljoen euro.

Optredens
André heeft het ook goed voor elkaar. Zijn vermogen wordt geschat op maar liefst 4 miljoen euro! Hij heeft twee eigen bedrijven: AGJ Produkties en Dre Hazes is Twentythree Holding.

Eerder dit jaar werd bekend dat het gezamenlijke vermogen van de bedrijven 2 miljoen euro is. De woning waar hij tot voor kort woonde met Monique was 1.075.000 euro en betaalde hij meteen uit zijn zak.

Lees ook  Specialisten: slik bij voorkeur paracetamol bij coronavirus en geen ibuprofen

Dat André, die pas 25 jaar oud is, zo een huis kan kopen is niet zo gek, want hij blijkt voor een half uur optreden 12.500 euro te vragen.

Een aantal jaar geleden was dat nog ‘maar’ 5000. Samen hebben Bridget en André dus een geschat vermogen van ruim 5 miljoen euro!

De vriendin van Lil’ Kleine plaatst wel héle stomende vakantiekiekjes:

Moeder Bridget Maasland wil graag wat kwijt over André Hazes: