in

Dit is hoe de vrouw van ex-nieuwslezer Philip Freriks eruit ziet

De ex-nieuwslezer is getrouwd met de Franse Lili
Al sinds een lange tijd is Philip Freriks geen nieuwslezer van het NOS Journaal. Zijn carrière bij de NOS liep van 1996 tot en met 2009. Hier liet de ex-nieuwslezer het niet bij, want na zijn vele jaren bij de NOS presenteerde hij programma’s als De Slimste Mens en Het Groot Dictee Der Nederlandse Taal. Over Philip Freriks weten we dus het een en ander, maar wie is de vrouw waarmee Philip zijn leven deelt?

Philip is al 50 jaar getrouwd met zijn vrouw Lili.

Française
De vrouw van Philip heet Lili en is een echte Française. Al zo’n 50 jaar zijn Philip en Lili met elkaar getrouwd. In een interview met de Volkskrant vertelt Philip hoe deze ‘lange afstandsrelatie’ precies werkt. Aangezien Philip nog vaak in Nederland werkzaam is, wisselen ze het wonen in Frankrijk en Amsterdam met elkaar af. “Ik kan uitstekend Frans spreken. Als ik alleen met mijn echtgenote ben spreek ik altijd Frans”, geeft Philip aan.

Lees ook  Wat er met je haar gebeurt als je het twee dagen niet wast

Privé
Waarom we eigenlijk helemaal niet weten wie Lili is? Dat komt omdat ze niet graag in de schijnwerpers staat. “De reden dat mijn vrouw weinig in de publiciteit komt, terwijl we toch al vijftig jaar getrouwd zijn, is dat ze er niet zo veel zin in heeft in het volle licht te treden. Dat ligt niet in haar aard en ik vind het ook wel best zo”, vertelt Philip. Het stel heeft ook één zoon, Emmanuel, welke ook niet in de schijnwerpers staat.

Lees ook  Man sterft bijna nadat hij paling van 50 cm in zijn anus stopt

Schrijven
Naast het presenteren heeft Philip samen met zijn vrouw Lili een aantal jaren geleden een boekje uitgebracht. De twee schreven samen in 2009 een kinderboek dat over katten gaat. Samen presenteerden zij dit boekje, waardoor Lili voor heel even in de schijnwerpers stond. Hierdoor wisten we gelijk wie de grote liefde van Philip Freriks nou precies is!

Zo ziet de broer van Ferry Doedens eruit

Zo zien de twee kinderen van Britney Spears er nu uit