in

Dit is waarom William en Kate waarschijnlijk geen vierde kindje krijgen

Er is geen twijfel over mogelijk: prins William en de hertogin van Cambridge hebben een ongelooflijk schattig gezin.

Nu er een koninklijk neefje of nichtje van prins Harry en Meghan op komst is, vragen veel mensen zich af of William en Kate nog meer kinderen krijgen.

Een vierde?
Met Prins George, prinses Charlotte en de kleine baby Louis hebben William en Kate ongetwijfeld hun handen vol.

Maar zoals de meeste leden van de koninklijke familie, houden ook de Cambridges privé of ze hun gezinnetje van vijf nog verder willen uitbreiden. Toch lijkt het om twee redenen vrij onwaarschijnlijk dat er nog een vierde spruit komt.

Lees ook  Leontine Borsato redt Anouk uit eenzaam resort Marrakesh

Ziekenhuis
Allereerst vanuit gezondheidsperspectief. Kate leed namelijk tijdens alle drie haar zwangerschappen aan ‘hypermesis gravidarium’.

Dat is een ernstige aandoening met gewichtsverlies, ondervoeding en uitdroging als gevolg van continue misselijkheid en braken.

Het zorgde er driemaal op rij voor dat ze in het ziekenhuis belandde tijdens haar zwangerschap. Experts vermoeden dat ze dat zichzelf niet nog eens aan zal doen.

Lees ook  Bejaarde man wordt uit de bank gegooid. Uren later brengen dezelfde politieagenten hem terug om actie te ondernemen.

Twee
De tweede reden is dat het gezin van de Cambridges al groter is dan het gemiddelde gezin in het Britse koningshuis.

Hoewel koningin Elizabeth vier kinderen had (waaronder William’s vader Prins Charles), komen grote gezinnen steeds minder vaak voor bij de jongere generatie. Alle kinderen van de koningin kregen precies twee kinderen.

Ongeacht of er ooit nog gezinsuitbreiding komt voor William en Kate: we hopen dat we in elk geval nog heel lang van al die leuke familiefoto’s mogen genieten.

Simon reageert sceptisch als hij hoort wat 18-jarige wil zingen – meisje blaast iedereen omver.

Tiener brengt magische cover van Freddie Mercury’s megahit en bezorgt iedereen kippenvel.