in

Dit is wat er gebeurde met vermiste Loes (18) Verschrikkelijk!

Het lichaam dat zondag in het buitengebied van Oene is aangetroffen, is van het 18-jarige meisje Loes uit het Gelderse Epe. „Wij gaan er vanuit dat ze door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Een misdrijf wordt uitgesloten”, meldde de Gelderse politie rond middernacht. De politie staakt dan ook het onderzoek.

Loes blijkt volgens de politie te zijn verongelukt. Bij het ongeval was niemand anders betrokken. Loes verloor de macht over het stuur, kwam ten val, verloor haar bewustzijn en overleed in het water. Haar elektrische fiets lag naast haar. Op het moment van de val fietste ze alleen. Ze was wel niet lang daarvoor nog gezien.

Lees ook  Deze moeder laat haar 5-jarige dochtertje huur betalen én dit is waarom!

Het stoffelijk overschot lag in het water bij de Vloeddijk bij Oene. De politie onderzocht urenlang of het om het vermiste meisje ging en wat precies met haar gebeurd was. Het gebied werd afgezet met linten en een groot scherm. Pas rond middernacht werd duidelijk dat het daadwerkelijk om Loes ging.

De jonge vrouw kwam in de nacht van vrijdag op zaterdag niet thuis van een feestje in het dorp Oene. Ze is even voor 04.00 uur richting Vaassen vertrokken op een elektrische fiets. In de buurt van de Deventerweg en de Vloeddijk werd ze voor het laatst gezien.

Lees ook  Hond achtergelaten in een gracht – kan de vrouw die haar redde maar niet stoppen met kussen.

Zaterdagmiddag moest ze werken maar daar verscheen ze niet. Een groep bekenden begon daarop met een zoektocht en ook de politie zocht naar haar, onder meer met een boot en een helikopter. Via Burgernet werd zaterdagavond een bericht met haar signalement verspreid.

Romée zag Loes op avond van vermissing: ‘Vrolijk als altijd’

Yolanthe laat met oogverblindende foto zien weer helemaal terug te zijn!