in

Dit is wat vrouwen willen dat je met hun voorgevel doet…

Geweldig nieuws voor mannen die van b0rsten houden! Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen wel degelijk willen dat je hun borsten aanraakt tijdens de s*ks.

81,5% van de ondervraagde vrouwen gaf aan dat ze daardoor meer opgewonden raken. Hier heb je alvast een lekker voorgerechtje…

Het probleem is echter dat niemand aan mannen écht zegt wat ze moeten doen met die borsten. Maar ook die vraag werd beantwoord door de vrouwen zelf…

Laat haar bh nog even aan…
Een goede bh heeft een prijskaartje en vrouwen doen er lang over om de juiste uit te kiezen.

Vrouwen voelen er zich s*xy door en het geeft hen een flinke dosis zelfvertrouwen. Heb daar dus het nodige respect voor.

Geef een complimentje…
Eens een vrouw in adamskostuum is, voelt ze zich graag ‘zelfverzekerd’ over haar boezem. Verschillende vrouwen zijn zich goed en wel bewust van de ‘afmetingen’ van hun twee kroonjuwelen.

Lees ook  Ontvoerde 15-jarige Emily uit Groningen is terecht! Dit is wat er is gebeurd..

Als ze groot zijn, kun je ze maar beter niet ‘dik’ of ‘enorm’ noemen, als ze klein zijn laat je best termen zoals ‘schattig’ achterwege. Zeg haar dat haar borsten ‘geweldig’ of ‘perfect’ zijn.

Behandel ze zacht…
Een ander onderzoek van The Journal of S*xual Medicine toonde aan dat het aanraken van de tepels van een vrouw hetzelfde effect heeft als het aanraken van de klit.

Sommige vrouwen kunnen er zelfs een 0rgasme van krijgen. Maar ze zijn dus ook heel gevoelig en moeten zacht behandeld worden.

Gebruik je mond, maar niet te veel…

Vrouwen hebben graag dat je aan hun nippels likt (zelfs zuigt), maar ze hebben niet graag het gevoel dat er een ‘volwassen baby’ aan hangt.

Houd je lippen dus niet te lang aan de tepels en boezem van een vrouw. Dat is voor de meesten van hen een serieuze afknapper.

Lees ook  Model wordt bedreigd omdat ze haar benen weigert te scheren: “ik krijg bedreigingen dat ik ver-kracht moet worden”

Letterlijk spelen met borsten is leuk, maar niet s*xy…
‘Spelen’ met de boezem van een vrouw kan plezant zijn, zelfs voor haar. Maar niet als het deel uitmaakt van het voorspel (of de daad zelf).

Dus nogmaals, doe het voorzichtig en op de juiste, zachte manier.

Wanneer je twijfelt, noem ze dan gewoon ‘borsten’…
Als je samen met je partner een ‘koosnaampje’ hebt voor haar boezem, geen probleem. Maar is dat niet het geval, pas dan op met hoe je haar meloenen benoemt.

‘Tieten’, ‘tetten’, ‘boobies’… het zijn allemaal termen die het nodige risico inhouden. Als je twijfelt, houd het dan simpel en zeg ‘b0rsten’. Jij hebt misschien ook niet graag dat je leuter ‘piet’ of ‘klokkenspel’ genoemd wordt…

Moeder en dochter moorden familie uit

Lady op straat gaat aan de pretstokken van 100 willekeurige venten voelen