in

Dit jongetje, laat deze foto aan zijn moeder zien. Wat hij er vervolgens over verteld is onverklaarbaar…

We hebben onlangs het opmerkelijke verhaal van een jonge jongen genaamd Luke Ruehlman gedeeld, die op verschillende voorpagina’s is geweest vanwege zijn bizarre bewering dat hij een vrouw met de naam Pam was.

Hoewel veel jonge kinderen een actieve verbeelding hebben, was het verhaal van Luke schokkend, omdat zijn moeder wat onderzoek had gedaan en een overleden 30-jarige Afrikaanse Amerikaanse vrouw genaamd Pam ontdekte, die precies dezelfde manier was omgekomen als haar zoon had beschreven. Of je nu in reïncarnatie gelooft of niet, je moet toegeven dat het samenvallen van sommige omstandigheden erg raar kunnen zijn, net zoals in het volgende soortgelijke verhaal van een jongen genaamd Ryan Hammons.

Toen Ryan slechts vier jaar oud was, had hij last van heftige nachtmerries over dingen die hij niet kon uitleggen. Vervolgens, een paar maanden later, ging hij naar zijn moeder met de bizarre bewering dat hij zich een vorig leven herinnerde in de gouden eeuw van Hollywood.

‘ZIJN VERHALEN WAREN ZO GEDETAILLEERD EN ZE WAREN ZO UITGEBREID, DAT HET GEWOON ONMOGELIJK WAS DAT EEN KIND DIT HAD VERZONNEN, OF ZELFS KON VERTELLEN’

, vertelde Cyndi Hammons aan TODAY over haar zoon’s verhalen die over overdekte vakanties en vijf verschillende vrouwen ging.

Lees ook  Vrouw opent nooddeur vliegtuig voor ‘frisse lucht’ nadat iemand zure scheet laat

Toen ze een boek over Hollywood aan het bekijken waren, raakte Cyndi in shock toen Ryan naar een man op een foto wees en zei hij dat in een vorig leven was. Dat was ook het punt dat Cyndi besloot een kinderpsychiater in te schakelen om de verhalen van haar zoon dieper te bekijken, en toen werd het echt bizar. Het waren niet een of twee beweringen waar Ryan gelijk in had over zijn “vroegere” identiteit. Hij had ongeveer 55 verschillende nauwkeurigheden beschreven over de man op de foto, Marty Martyn, die in 1964 overleed.

Lees ook  Bridget verrast grote liefde André tijdens tv-opnames

Hoewel het verhaal van Ryan geen concreet bewijs biedt dat reïncarnatie echt is, weten wij van Leefspiritueel wel zeker dat dit soort dingen echt kunnen.

Wat vind jij van het verhaal over deze bijzondere jongen? Laat het ons weten door dit verhaal op Facebook te delen, en hieronder te reageren!

Meisje met Downsyndroom is vastbesloten om de dokters hun ongelijk te bewijzen – en aanvaardt geen “nee” als antwoord.

Ze zeggen altijd dat kokosolie goed is voor je, maar dit is wat ze je niet vertelden.