in

Dit jongetje werd geboren zonder kaak en kan niet spreken – 17 jaar later krijgt hij succes met onverwachte carrièrekeuze

Dit is het verhaal van Isaiah Acosta. Het jongetje werd geboren zonder zuurstoftoevoer in zijn lichaam, zonder kaak en zonder te kunnen spreken.

Maar vandaag is de 17-jarige het levende bewijs hoe een onverwachte carrièrekeuze voor succes kan zorgen bij iedereen!

Hij knikt, lacht en typt op zijn gsm. Dan toont hij wat hij geschreven heeft. Dit is hoe Isaiah communiceert. Isaiah Acosta is het levende bewijs dat je nooit je dromen mag opgeven!

Hij werd 19 jaar geleden geboren en had problemen met zijn luchtwegen. Dit leidde tot een chirurgische ingreep aan de keel. Het jongetje had ook geen kaak toen hij geboren werd. Daardoor kon hij niet spreken.

In een reportage over Isaiahs leven vertelt zijn moeder Tarah dit: “Alles in zijn lichaam is een spiegelbeeld die terugkaatst.

Goud: Gast neemt WhatsApp-oplichter ongenadig in de zeik!

Zijn buik, zijn hart, alles. Isaiah werd zonder kaak geboren, dus moesten we bij de geboorte bepalen of we hem wilden redden of niet. Dus we besloten het erop te wagen.”

“We kregen te horen dat hij niet zou kunnen wandelen, praten. Hij zou de hele tijd in bed liggen. Iedere dag dat we wakker werden waren we blij dat hij er nog was.”

Isaiah bewees echter het tegendeel en vandaag heeft hij zijn droom vervuld. Hij heeft er altijd voor gevochten: Om te kunnen leven van muziek en werken met muziek.

Hij kan niet spreken, maar door te schrijven op zijn gsm kan hij makkelijk communiceren met anderen. Hij vertelt ook dat hij makkelijk kan communiceren met gebarentaal.

Isaiah, afkomstig uit Phoenix, Arizona, werkt momenteel als songwriter. Hij houdt van rapmuziek en schrijft muziek voor anderen.

Dee topless gekiekt op vakantie in Griekenland!

Hij heeft ook de senaat bezocht waar hij met verkozen parlementsleden kon praten over zijn inspirerend levensverhaal.

De tiener werd al snel een beroemdheid en verscheen vaak op het rode tapijt in zijn thuisstad.

Zijn moeder vertelt dat Isaiah een doorbijter is. En tevens het levende bewijs dat je nooit je dromen mag opgeven! In de video hieronder zien we Isaiah, zijn familie en vrienden.

Geniet van dit inspirerende verhaal in de video hieronder.

Deel aub verder om Isaiahs inspirerende verhaal te delen met al je vrienden en kennissen! Ik hoop dat we anderen kunnen inspireren om te vechten en er alles aan te doen om alles uit ons leven te halen!

Mama gearresteerd nadat ze pestkoppen van haar zoon in de klas ging confronteren.

Pestkop slaat 15-jarige brutaal in het gezicht en breekt zijn bril, slachtoffer was bijna blind