in

Dit koppel ging een wandeling maken – een sms van een vreemdeling zou dan hun leven voor altijd veranderen

Leslie en David waren beslisten op een dag om een gezonde wandeling te maken, toen hun leven plotseling drastisch veranderde ten gevolge van een afgeleide chauffeur.

De bestuurder, een vrouw die te laat op haar werk dreigde te komen, zat te sms’en in de auto. Met als gevolg een botsing met de auto voor haar. Deze auto-bestuurder verloor de controle over het stuur en reed recht in op David en Leslie. David stierf ter plaatse en Leslie liep talloze levensbedreigende verwondingen op.

Lees ook  Reactie van politie naar aanleiding gewonde hond na politie-inzet

In de video zegt Leslie hoe ze een nekbreuk opliep en meer dan 5000 hechtingen in haar hoofd heeft. Zij prijst het ongelooflijke medische team en is dit team eeuwig dankbaar. In de video, zien we de onschuldige chauffeur die niet kon verhinderen dat zijn auto David en Leslie schepte ten gevolge van de afgeleide bestuurder achter hem.

Lees ook  Monstermoeder bevalt op feestje en dumpt baby in afvalcontainer om verder te kunnen feesten.

Leslie zal naar verwachting volledig herstellen, maar haar familie zal nooit meer hetzelfde zijn ten gevolge van het gedrag van de chauffeur die haar mobiele telefoon gebruikte in haar auto.

We moeten allemaal luisteren naar het advies van Leslie’s om de mobiele telefoon uit te schakelen tijdens het rijden – geen enkel bericht is het leven van iemand waard! Deel dit alsjeblieft met je vrienden als je het hier mee eens bent!

Deze vader houdt de tweeling in zijn armen – wanneer de camera uitzoomt zien ze iets geweldigs

Asielmedewerker vindt gedeukte doos voor de deur. Hart breekt als ze ziet wat erin zit.