in ,

Dit lijkt een doodgewoon strand… Maar kijk eens goed. Wat er na 36 seconden gebeurde, maakte me SPRAKELOOS!

Het strand! Wat een geweldige plek! Als je in de stad woont of ergens waar het gewoon kouder is, weet je waar we het over hebben. Ik hou ook wel van skiën en wintersport, maar niets zo leuk als een dagje aan het strand. Het is een serene plek met niets dan wit, fijn zand onder je voeten en het rustgevende geluid van de golven op de achtergrond. Dat is het leven, toch?

strand

Zo is dat. Ik zou overal ter wereld naartoe willen reizen, de exotische stranden in Brazilië of de leuke stranden in Miami, noem maar op en ik zal er zijn. Maar is er misschien een strand waar ik niet naartoe zou gaan?

Lees ook  Vrouwen zouden veel langer moeten slapen dan mannen!

Er bestaat een heel bijzonder strand in Vega Baja, Puerto Rico. Dit is beslist geen normaal strand en niet de meest ideale plek om te relaxen. Hoewel dit strand prachtig water heeft, zacht zand en veel zon, is het water niet bepaald rustig. Waar heb ik het in godsnaam over, vraag je jezelf af.

Lees ook  Patrycja (15) al bijna een maand vermist, mogelijk in 'slechte omgeving'

Dit strand wordt namelijk op regelmatige basis getroffen door gigantische golven die je gewoon de daver op het lijf jagen! Gelukkig is er een natuurlijke bescherming voorzien want anders zouden de gevolgen desastreus zijn. In de onderstaande video zie je precies waar we het over hebben. Op 00:34 zie je een enorme golf inslaan en dat levert spectaculaire beelden op.

Laat ons weten wat je van deze plaats vindt en DEEL dit bericht met je vrienden en familie!

Papa maakt een foto van zijn kleine meid, maar kijk wat er gebeurt als hij uitzoomt! Dit heb ik nog nooit gezien!

Mama baart 10 baby’s. Maar er is iets met de NEGENDE wat iedereen schokt…