in ,

Dit lijkt misschien op een man die de hond uitlaat, maar kijk eens goed…

Nadat er complicaties waren tijdens een operatie kreeg Loois de hond een dwarslaesie. Dit veranderde het leven van Loois en zijn baas Craig Mosher. Wat slecht had kunnen aflopen kreeg snel een positieve draai. Craig kocht een harnas voor Loois zodat hij rond kon lopen zonder zijn achterpoten te hoeven gebruiken. In zijn garage maakte Craig zelf een fitnescentrum zodat Loois zijn spieren sterk en gezond kon houden, ondanks zijn ziekte.

Lees ook  Bruid en bruidegom kussen na het ja-woord. Maar wat er zich dan onder de ogen van de gasten afspeelt, doet hen van hun stoel vallen.

uitlate

Het is een ongelofelijk verhaal en een met een gelukkig einde want Loois de hond houdt van het leven. Hij loopt, hij haalt de bal en vind het heerlijk om thuis met de baas rond te hangen. Hij is nu totaal toegewijd aan Craig en houdt veel van zijn baas. Hij weet dat alles wat Craig voor hem gedaan heeft bedoeld was om zijn leven zo gemakkelijk en zo mooi mogelijk te maken.

Lees ook  Moeder (28) heeft dubbele borstamputatie en chemo - dan blijkt dat ze nooit borstkanker heeft gehad

DEEL deze video met je vrienden!

De vrouw klampt zich urenlang huilend aan haar paard vast. Maar wat de boer dan doet, brengt op het laatste nippertje de redding.

Klein meisje vindt een boxer die voor dood werd achtergelaten in een betonnen graf. En ze weet precies wat ze moet doen.