in

Dit meisje is 4 jaar oud en haar “echtgenoot” is 25 jaar ouder dan haar. Maar DIT is de reden waarom de ouders het toelieten.

De 5-jarige Abby heeft acute lymfatische leukemie, een kanker die vaker voorkomt bij kinderen. Abby verbleef in het kinderziekenhuis Melodies Center in New York, dat gespecialiseerd is in kanker.

Gelukkig heeft Abby iemand die haar dagelijkse leven opfleurt: verpleegkundige Matt Hickling. Ze bezocht hem elke dag voor een injectie en ze werd zelfs gehecht aan hem. Zo gehecht dat ze met hem wilde trouwen.

Abby vertelde haar moeder over haar plannen, en vertelde dat zij binnenkort een ring aan haar Matt wilde geven. Het nieuws verspreidde zich snel, en al snel hoorde de toekomstige verloofde over de plannen van Abby.

Lees ook  De 4 kinderen zijn bang van hun moeder. Als volwassenen hebben ze haar slechts één ding te zeggen.

Hij besloot toen om het plan naar een hoger niveau te tillen.

Met behulp van zijn collega’s, slaagde hij erin om een verrassingsbruiloft voor Abby te regelen.Een dag later was het zover. Terwijl ze een prachtige witte jurk droeg, werd Abby verwelkomd met bloemen en gezang in haar kamer in het ziekenhuis.

Matt droeg een t-shirt met een print van een trouwpak, en vroeg haar: “Wil je mij tot je wettige echtgenoot?”. Het antwoord was natuurlijk:“JA!”, Ze kreeg vervolgens een mooie snoepring en een stuk bruidstaart.

Lees ook  Sylvie Meis laat mannen kwijlend achter met foto’s in bikini

Hopelijk zal deze dag Abby en haar familie altijd bij blijven, vooral als het leven zwaar is. Ik weet zeker dat ik dat zal doen!”, vertelde Matt over de trouwdag.

Een jaar na de bruiloft is Abby aan de beterende hand. Ze mocht zelfs in de herfst op de kleuterschool beginnen!

Dankzij Matt kon Abby de chemokuren, de spuiten en alle zorgen aan. Positiviteit en optimisme doen veel meer dan we denken en verpleegkundige Matt doet geweldig werk om ervoor te zorgen dat patiënten het zo goed als mogelijk hebben.

Een peuter wordt blauw, braakt bloed, en overlijdt door één oorzaak wat iedere Ouder zou moeten Weten…

Ze liet haar dochter haar kleren zelf uitkiezen voor de schoolfoto… De keuze van de 3-jarige gaat nu de wereld over!