in ,

Dit meisje trouwde een jaar geleden met de liefde van haar leven. Maar toen de artsen haar verboden om kinderen te krijgen, gebeurde er iets ongelofelijk.

Een baby krijgen, is altijd wel een beetje een zware opdracht. Alle ouders ter wereld zullen dit bevestigen dat het een voltijdse baan is om een baby te dragen en liefdevol te verzorgen.

sheree1

Wat voor normale ouders al een hele opgave is, is voor Sheree Psaila zo mogelijk nog harder. De 22-jarige lijdt namelijk aan arthrogryposis multiplex congenita (AMC), een aangeboren stijfheid van de lichaamsgewrichten, waardoor ze geen spierweefsel rond de gewrichten in haar armen en benen heeft. Haar ouders werden bij de geboorte gewaarschuwd dat ze wellicht niet langer dan een jaar zou leven.

sheree2

Na talrijke operaties delen de artsen de ouders mee dat Sheree voor de rest van haar leven in een rolstoel zal zitten. Maar Sheree had andere plannen. Als ze vijf jaar is, zet ze haar eerste pasjes en vanaf dan vecht ze zich stap voor stap naar een normaal leven. Ze maakt haar middelbare studies af en begint aan een technische hogeschool te studeren.

Lees ook  Deze vrouw stak gedurende jaren duizenden kinderen in kisten en dozen, tot ze gevangen werd. De reden zal je doen huilen.

sheree3

Daar ontmoet ze Chris, die haar maar al te goed begrijpt – hijzelf heeft immers ook een genetische afwijking aan zijn onderrug. De twee trouwen in 2015 en besluiten om een gezin te stichten.

Helaas eindigde de eerste zwangerschap van Sheree in een miskraam. De artsen vertelde haar dat ze wellicht nooit kinderen zou kunnen krijgen. Maar korte tijd later werd ze toch opnieuw zwanger.

Lees ook  Midden in de nacht wordt de vrouw van DIT geluid naast haar wakker. Wat haar man uitkraamt, moet ze gewoon filmen!

sheree4

De kleine Hayden kwam met een keizersnede ter wereld en weegt 2,5 kg. Het is een gezonde baby zonder erfelijke afwijkingen of aandoeningen.

sheree5

De moederrol is voor haar erg zwaar. Ze kan haar baby nauwelijks tillen omdat ze te zwak is. “Soms huilt hij en moet ik wachten tot iemand me komt helpen”, vertelt ze.

Gelukkig is Chris er nog om haar bij te staan. Verder worden ze geholpen door een verpleegkundige. Het kleine gezinnetje kan zijn geluk niet op.

sheree6

Deze twee zijn geboren ouders – ongeacht wat anderen daar ook over vonden of vinden.

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

De bewakingscamera toont oma aan het babywiegje. Wat de moeder op 0:13 moet aanzien, brengt haar steeds weer aan het lachen.

Een meisje kroop in een gat tussen 2 gebouwen. Als de mensen zien wat ze eruit haalt, schakelen ze de camera aan.